Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 03, 2012 20:29 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

chyba ten dawno zapowiadany urlop udzielił się nam po troszku, dlatego siedzimy cicho sza
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pon wrz 03, 2012 21:27 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

ano gospodyni nie ma nic ciekawego do napisania ale chętnie poczytałaby o innych- co tam u kogo słychać :D

dostaję wciąż zdjęcia z Domków-rozczulające zdjęcia moich szczęśliwych footerek-ukochanych,wypasionych pięknych i bezpiecznych-nie potrafię ich wstawić póki co :oops:
Melisia i Suzi-która stała się miziakiem :love: , Promyś który ćwierkał mi do ucha :lol: , Ryszarda 3-cia waza -prześliczna i rozbawiona :ryk: , Malwinka/Devi-szalejąca w Hamburgu- w tym roku już się niczym nie wytłumaczymy-MUSIMY jechać z Alareipan do Malwinki na jarmark bożonarodzenowy bo "Malwinka się obrazi" :mrgreen: , Boniunio-wypasiony, lśniący i zakochany w swojej Dużej,
Rudolf i Pindzia/Fela-już prawie mizianka 8O , Krówka i Figa-Krówa rządzi :ok: Uuleńka i Piesunio/Pafnucy- przeszczęśliwe i piękne leniwce, Kulka/Mruczusia-szczęśliwa i zaokrąglona- a była przecież totalną szmatką ...
to tak z ostatnich kilku tygodni-te, otrzymywane zdjęcia i relacje nie pozwalają nam nawet myśleć aby przestać mieć dt..niewiele uczuć może się równać ze szczęściem i satysfakcją na wieść o szczęściu byłego tymczaska :D
nie sposób wypytać o całą setkę chociaż obiecałam sobie że w okolicach świąt napisze do wszystkich

lada dzień wyjeżdżam-opiekę dla kotków mam na stałe w domu i to dwuosobową, najlepszą jaką moge mieć-łącznie w wizytą kontrolną p,dr podczas naszego urlopu .

mam nadzieję wreszcie odpocząć bo bardzo, bardzo nam to potrzebne i z nowymi siłami zająć się kiciami po powrocie :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon wrz 03, 2012 21:45 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

No to ja pierwsza. Buri ma się dobrze, jest okrąglutka, świeżo wyczesana. Nie tak grubiutka jak kiedyś, ale to ze względu na dietę cukrzycową. Moje kicie pokochały czesanie, najchętniej prosimy czesać po szyjkach :D
Osiągnęłam sukces w sensie że Burisia pierwsza ładuje się na poduchę, nie trzeba tak jak kiedyś tłumaczyć że można i że łóżko jest przecież dla kota :ryk:
Ulubionym miejscem w ciągu dnia jest szafa. Zaraz po śniadaniu i zastrzyku siada przed szafą i zrozumiałym spojrzeniem nakazuje sobie otworzyć. Wydobyć ją może jedynie zapach gotowanego kurczaka.
Titoś jak to Titoś, co to za życie z dwiema babami...
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon wrz 03, 2012 21:48 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

właśnie-muszę wreszcie tę inspekcją przeprowadzć !
po moim powrocie spodziewaj się Burisiu nalotu :mrgreen: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon wrz 03, 2012 21:53 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

smarti pisze:właśnie-muszę wreszcie tę inspekcją przeprowadzć !
po moim powrocie spodziewaj się Burisiu nalotu :mrgreen: :D

tiaaaaa....
które to już święta minęły???
zapomniałam dodać że nie wiem jak to było bez tych czarnych, mądrych ślipiąt patrzących na mnie tak rozumnie
i zapomniałam napisać że Buri gra w piłkę, serio

cioteczko, Ty wiesz co ja mam do powiedzenia, kod 5621.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon wrz 03, 2012 21:58 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

wykorzystam w odpowiednim momencie :mrgreen:

smarti

Post » Wto wrz 04, 2012 9:31 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

Dzwoniłaś ostatnio do Dużych Promysia, czy to poprzednio było, jakiś czas temu?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 04, 2012 10:55 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

tak,bedę mu wiozła lek z Bułgarii :D
i mojej Bebe/Rumbuni też ,
tylko się dowiaduję czy on rzeczywiście tak cudownie zadziała.

no i jaka cena jego jest-bo póki co mam zamówienie hurtowe-nie wiem czy tyle w ogóle mi sprzedadzą.
to jest Poliminerol stomatologiczny.

smarti

Post » Pt wrz 07, 2012 10:23 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

udanego wypoczynku :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt wrz 07, 2012 10:43 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

a my tu przypilnujemy porządku ;)
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt wrz 07, 2012 10:57 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

turkusowa pisze:a my tu przypilnujemy porządku ;)

Otóż to. Najwyżej jakąś bombkę się pierdyknie i będzie spokój Obrazek :mrgreen:

Erin

Post » Pt wrz 07, 2012 11:18 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

Dużo słońca i szybko wracajcie :1luvu: :kotek: :cat3: :catmilk: :dance: :dance2: :smiech3:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto wrz 11, 2012 11:50 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

jesteśmy już po pierwszej części wakacji :D - wyjazdowych urodzinach naszej Brataniczki we Włoszech :love:

krótkiej bo czterodniowej, niesamowicie intensywnej ( bo 3-4 godz snu na dobę i ciągle na najwyższych obrotach ) ale i niezapomnianej,jeżeli chodzi o wrażenia estetyczne, duchowe, kulinarne, towarzystkie, :D

w sobotę zaczynamy kolejny etap-wyjazd do Bułgarii-Jus już w drodze-zwiedza właśnie zamki Drakuli w Rumunii 8) :mrgreen: 8) -potem słodkie nicnierobienie nad morzem :D no i tu nastawiamy się głównie na doznania kulinarne-całe moje odchudzone trzy kilo już we Włoszech wzięły w łeb, a w Bułgarii zapewne znowu troszkę przybędzie :roll:

a potem-druga ,tym razem dwudniowa część urodzin Brataniczki-wspólny wyjazd na koncert J.Lo z atrakcjami towarzyszącymi-typu m.in. afterek z Gwiazdą 8O -jestem ciekawa bo to mój ideał piękna więc doznania estetyczne znowu będą niezapomniane...
no i nareszcie się nawypoczywamy do tego stopnia że aż się tym wypoczywaniem zmęczymy :ryk:

Najserdeczniej dziękuję Alareipan za nieocenioną opieke nad kiciami-dzięki Ani stado nie zauważyło w ogóle że Dużych nie ma :D

Dziękujemy Ci Ania
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękujemy też Kasi za dotrzymanie Ani towarzystwa :D

w międzyczasie do wspaniale zapowiadającego się Domku do odchudzającego się 10-cio letniego kocura Ania wydała Przylepkę :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Ostatnio edytowano Wto wrz 11, 2012 11:53 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Wto wrz 11, 2012 11:53 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

super :D gratuluje urlopu w kawałkach :wink: i domku dla Przylepki :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto wrz 11, 2012 12:00 Re: DT Smarti 9 - Ostatnia szczytnianka w domku !! nareszcie

Udanych wakacji :ok:

Erin

[poprzednia][następna]