Moderator: Estraven
Koty są kochaniutkie i fajnie jest całować je w czółko i w ten mokry nosek!
Chcesz oddać kota w miejsce, gdzie najprawdopodobniej umrze - twoja decyzja, twoje sumienie. Nas w to nie mieszaj
tekst o schronisku jest bezduszny, wiesz, że taki mały kociak najprawdopodobniej umrze?
Naprawdę potrafiłabyś ją ot tak oddać?
Nie podałaś żadnego racjonalnego powodu dla którego boisz/brzydziśz się kontaktów z kicią.
Co będzie, jak kotka, wszak młoda, uzna, że chce się bawić, mimo że się przebrałaś? Znowu zmienisz ciuchy?
pewnie będzie generować hałas.
A teraz mi przyszło do głowy, rozwiązanie z łazienką jest dla Ciebie wygodniejsze, bo nie musisz ją ciągle ściągać, a przez to notorycznie myć ręce...
Może wolałaby spać w budce, kartonowym pudełku? Spróbuj zrobić jej jakąś norkę, daj miękką poduszkę, włóż swoją koszulkę - noszoną, żeby pachniała tobą. Dasz radę trzymać rękę na jej posłaniu i ją głaskać, gdy ją przekładasz z łóżka na posłanie? Tak, żeby czuła z tobą kontakt?
musiał być izolowany. Spał na mojej koszulce
Dziewczyna może ma nerwicę natręctw
powstrzymaj się od uwag na temat czyjejś psychiki
Czy ty swoją kicię w ogóle lubisz? Dałaś jej imię? Jakiego koloru ma futerko? Na razie piszesz o niej jak o obowiązku.
Z całą pewnością jej nie kochasz
keti231 pisze:Nie chcę jej oddawać. To tutaj mi to zasugerowano.
Kot. Nie dla idiotów!Kaprys2004 pisze:Kochani, Keti mimo, że kota nie chciała, nie chce go teraz oddawać. Chce pomocy. Oprócz problemu spania, jak widzicie nie reaguje niechęcią na żaden inny temat, od lizania rąk (czego ja jakoś nie lubię, choć znoszę, mimo że kilkanaście łebków dokonuje prób) po głośne zabawki, które sama świadomie jej kupiła. Nie budzi jej nawet wchodzący do łóżka kot, a tylko przeszkadza świadomość, że tam był. Trudno, tak bywa, Monków jest wśród nas wielu, ja również mam natręctwo zw. z myciem rąk np. kiedy jestem w kuchni. Choć uwielbiam spać z moimi kotami, to muszę zaakceptować fakt, że Dziewczynie to przeszkadza, ale szanuję ją, bo chce znaleźć rozwiązanie problemu i iść z Nel wspólną drogą..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kota_brytyjka, puszatek, rriental i 64 gości