Dobrze Aniado że już ci lepiej. Suchy dół, czy mokry dół, niech wreszcie się zasypie.
Są jakieś wieści z Mirmiłowa? Malutki Boluś pewnie tęskni za Dużą. Po raz pierwszy go zostawiła...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
U nas scalingMB&Ofelia pisze: usuwanie kamienia poddziąsłowego (jakoś tak to się dziwnie nazywa... kretaż? kieraż?
Aniada pisze:Rety, rety, nie mogę się doczekać! Dziś planujemy malutki sabat śląskich czarownic. Cieszę się jak gwizdek, że tu przyjechałam.![]()
Aniada pisze:... Ślązacy mają poczucie humoru wielkie jak Himalaje i serducha jak Barbakan.
...
Aniada pisze:Sabat był rewelacyjny. Żałuj, Iza, że wyszłaś wcześniej. Najwięcej bowiem udanych kwestii padło przy rozstaniu, tak, że co sobie je przypomnę, to mi się micha cieszy.
Kotx2 pobiła wszelkie rekordy w stosowaniu obrazowych porównań.
Dochodzę do wniosku, że Ślązacy mają poczucie humoru wielkie jak Himalaje i serducha jak Barbakan.
Pozostaje mi tylko zanucić:
Chcę tu zostać, i zawsze z Wami być, nawet kiedy będzie źle
Naprawdę mam ogromną nadzieję, że mojemu mężowi i mi uda się zorganizować nasze przesiedlenie do końca i Mirmiłowo stanie się śląskie.
kotx2 pisze:Aniada pisze:Sabat był rewelacyjny.
Sabat był the bestNiech żałują Ci ,którzy byli nieobecni
![]()
![]()
Aniada pisze:Kotx2 pobiła wszelkie rekordy w stosowaniu obrazowych porównań.
Dochodzę do wniosku, że Ślązacy mają poczucie humoru wielkie jak Himalaje i serducha jak Barbakan.
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 48 gości