Mam tylko 3 łapki. Mały dziś trafił do swego domu. FOTA.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 26, 2012 10:03 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

Cały czas za powodzenie :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie sie 26, 2012 10:40 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

co z Trzyłapkiem????? zlapany w końcu???? czy w tym gdańsku na rowerach sie tylko jezdzi???ja z sosnowca wiec nie dam rady podjechac:(
agula76

Post » Nie sie 26, 2012 11:25 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

Ja jestem z rumi. Zastanowię się. :- )

Mamajek

Od: Nie sie 26, 2012 9:08

Post » Nie sie 26, 2012 20:40 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

Przykro mi, ale dzis się nie udało. :( Winna temu jest przede wszystkim deszczowa pogoda.
Kotek siedział w piwnicy i wcale z niej nie wyszedł, ale też kropiło, popadywało...
Te piwnice, to są takie, że człowiek tam nie wejdzie, co najwyżej kot,
bo jest siatka zagradzajaca i tylko kot przez dziurę się przemknie.
Dowiedziałam sie też, że kotka swój miot ostatnio przeniosła z piwnicy na placyk,
ale jak szukaliśmy, to nie było, pewnie przez ten deszcz, zaniosła z powrotem.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pon sie 27, 2012 6:34 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

A nie masz nikogo kto by Cię zastąpił w razie poprawy pogody jak Ty np w pracy albo co?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon sie 27, 2012 14:12 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

kurcze...szkoda caly czas dopinguje Trzyłapkowi i Tobie ...bo jestes kochana:) tylko prosze Cie zrob to dla niego i zlap go...niewiadomo jak ta nózka...czy nie ma zakazenia czy wszystko z nim oki????
agula76

Post » Wto sie 28, 2012 0:37 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

agula76 pisze:kurcze...szkoda caly czas dopinguje Trzyłapkowi i Tobie ...bo jestes kochana:) tylko prosze Cie zrob to dla niego i zlap go...niewiadomo jak ta nózka...czy nie ma zakazenia czy wszystko z nim oki????

Agula76 ta nóżka to albo od urodzenia, albo uraz z niemowlęctwa.
Jutro, o ile nic nie zajdzie, będziemy łapać z Moniką. :ok:

Martwi mnie, że kocica znów swoje kociaki wyniosła na placyk. jest podobno cała czwórka. :(

Morelowa, bardzo chętnie takie zastępstwo przyjełabym, bo ostatnio dosłownie padam z nóg.
Obrazek

kotika

Post » Wto sie 28, 2012 6:53 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

No, bo kurcze , jesteś łowna, skuteczna i przyciągająca - nie każdy tak ma. :roll:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw sie 30, 2012 18:18 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

Pisze z komorki. Adzi dzieki, ze zawiozlas mi klatke. Probuje zlapac strachajle, ale jest super ostrozny i nie podchodzi do klatki. Już niedĺugo będzie ciemno...
Obrazek

kotika

Post » Czw sie 30, 2012 18:27 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

Och, żeby sie udało..
A on wygląda jak? Może nie jest bardzo zabiedzony.? taką mam nadzieję.. :?

Obrazek

morelowa

Post » Czw sie 30, 2012 20:47 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

Dostałam esa od heleny - niestety się nie udało :(

morelowa - trójłapek, bardzo zabiedzony jest, jego mama również. Strasznie chude są, aż serce ściska....

W budce jest jeszcze cudna prążkowana trójeczka maluteńkich. Nie ma dla nich DT, śliczne są, bardzo ich szkoda.

Niestety wychodząc z budynku, na którego dziedzińcu są w/w koty zobaczyłam całą czarną kotkę w meeega ciąży.

Hel. porozmawia z karmicielką, znając życie nie ma mowy o zapłaceniu za steryl :?

Gdzie się nie wejdzie - kocięta, kotki w ciąży, straszne to..... Nie ma kasy, DT :( :(

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Sob wrz 01, 2012 13:05 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

Złapany.
Obrazek

kotika

Post » Sob wrz 01, 2012 14:42 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

UUUUUUUUUUUUUUUUUUuf
To jak odsapniesz - napisz co i jak z bidokiem.

Obrazek

morelowa

Post » Sob wrz 01, 2012 18:08 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
gratulacje :ryk:
czekamy na wieści o Trzyłapku ...
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Sob wrz 01, 2012 18:21 Re: Jestem mały, zostałem sam, mam tylko 3 łapki.Kciuki trzy

A co z jego mamą? :cry:

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]