To się nie wdał w tatusia:)
Leoś lubi czesanie, dzielnie znosi aplikację tabletki i w ogóle -jest ideałem.
Gdyby nie wybitne łakomstwo.
Indagowany powiedział,że planuje wazyć 7 kg,a teraz ma marne 4,6 kg.
Obawiam się,że do szóstki dojdzie bez problemu, jest sporym kotem, je dużo a ruchliwy jest jak to pers.
Ze dwa razy ugryzł mnie w stopę podczas zabawy w "myszkę spod kołderki", no i raz pacnął Melona-się nie spouafala z długimi póki co.
Pacanie panien (one jego...) traktuje pacyfistycznie- porostu się odsuwa.
Zresztą zaczepia go głównie Amka, Fio tylko jeśli on np.na nią wskoczy.
Co się zdarza, bo Leoś jest totalną ofermą.
Na wyższe sprzęty nie wskakuje, czasem nie wiem dlaczego próbuje wskoczyć na leżącą kocicę...zbiera wtedy bęcki i patrzy jakby mu ktos serce wyrywał.
On ma zmiany w rogówkach i chyba źle widzi, to efekt kk.
A!Rozmawiałam z mikrobiologiem: nosicielstwo gronkowca nie powinno być lecone.Leczy się objawy.
Przy normalnej higienie nawet kot w łóżku powinien być bezpieczny.
I jeśli czyta to Kasia z KŚ: mam coś podpisać w sprawie Leukota???Żeby zniknął z strony jako "kot do adopcji"???
Jutro zamiścimy zdjęcia bo dziś spali synchronicznie w trójkę (panny na parapecie a Leoś na kanapie obok) co zostało uwiecznione przez MK.
Dam znać Kasi ,zeby sobie swój skarb obejrzała:)
Muszę napisac,że WSZYSCY są w nim zakochani, nawet weci pytają przy okazji wizyt z resztą trzody "o Leosia"
Niestety Amelka źle znosi dokocenie:(
Uważam na nią,ale widzę,że ją to wiele kosztuje.
I oświadczam,że to mój ostatni kot.
Trójka się dobrze komponuje no i na tej powierzchni-to maksimum.
Ameczka jest nerwowa, smutna i nie ma napędu.Linieje co u niej nie jest normalne dosyć mocno- rano wyczesuję z niej dredy, czasem spore.Wiem,że potrzebuje czasu,ale tak mi jej żal.Zrobiłam jej świństwo biorąc Leosia.
Ona jest wrażliwa jak laleczka z porcelany.
I powiem Wam,że fio jest jednak silniejsza.
Amka ma obróżkę z feromonami.
I nie wiem czy nie dać jej CalmAida.
I nie siczkuje.
Grzecznie kuwetuje, zasikując siki leosiowe,
Jedyny pozytyw...