Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:On mnie wykończy - właśnie zamówiłam żarcie za 300 stówy dla kotforów, z czego jakaś połowa to żarcie wyłącznie Fostera![]()
Jak będzie miał apetyt to raptem na 2 tygodnie
OKI pisze:Zadzwoniła przed chwilą karmicielka, ta od Nengi, że złapała drugiego takiego zdechlaczka. Była już u weta, kociak w równie fatalnym stanie, ale już na lekach. W niedzielę go zabiorę do swoich na przegląd, jak trzeba będzie to też RTG i sprawdzenie, co w płucach siedzi. Niestety małe ma również paskudną biegunkę w gratisie![]()
Ponieważ małe nie je, zaproponowałam, że podrzucę saszetki z convem mlecznym, bo akurat nie używam.
Poszłam, poznałam kociaste, których pani ma kilkanaście, większość mocno już wiekowych. Wszystko znajdy - marmurka, kocio w typie SIB, "syjam prawdziwy taki"No i czarne, bure do wyboru...
A potem pani mówi, to jeszcze proszę zajrzeć u córki, jakie tu cuda siedzą.
Wchodzę ci ja, patrzę, a na łóżku rozwalony kto? Tatusiek we własnej osobie![]()
Nawet zareagował na stare imię - zwiał![]()
Ukochany kot córki, zakochany w niej ze wzajemnością![]()
Przylazł do karmienia późną jesienią i sam się spakował do transporterkaWolność mu się chyba znudziła
Cuda się jednak zdarzają!
JolaJ pisze:Jaki piękny Pingwin, to ode mnie? On ma jakąś historię?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości