joanna3113 pisze:horacy 7 pisze:dana2509 pisze:Rubinek uratowany ze schroniska oczekuje na domek w dt u horacy 7
Wątek horacy 7 viewtopic.php?f=1&t=144588![]()
Dano u mnie ze schroniska jest nie tylko Rubinek pozostałe koty też .Jest to chyba jednak wątek gdzie pomagacie kotom ze schroniska a nie dt.Tam tyle czeka i odchodzi,czy ktoś teraz może tam wchodzić i je dokarmiać ,czy po prostu zostały bez pomocy?
Jest to wątek pomocy kotom ze schroniska i o ile widzę to ostatnim kotem jest Rubinek, nie każdy musi czytać całe watki osób ze szczytna, ja też mam kota ze schroniska i nie ma pretensji że ktoś go nie przedstawia i jakby ktoś bardzo chciał wiedzieć to mam go w DT ale ja nie uważam tego za problem, muszę się zastanowić. Powinnam?
Wiem ty sponurzałabyś nie możliwego, ale skoro tyle emocji to możesz pewnie pójść ii to zrobić.
Wiem jesteś pod ochroną i zaraz mnie zlinczują, ale przez długi czas nic się nie zmieniło w schronisku ale teraz możesz sobie atakować, ja będac tak bardzo chora, pewnie nie miałabym siły.
Wiem że pisząc to (napisałam prawdę) zakończyłam wątek, nie tylko ten, może sobie moderator to wyciąc bo naruszyłam świętą osobę.
Tak to wątek pomocowy kotom ze schroniska lecz Rubinkowi ten wątek nie pomagał w żaden sposób więc nie widzę sensu by wstawiać tu jego zdjęcie.Zdjęć Twoich kotów Joanno tu nie ma ,możesz wstawić.Moje koty niech po prostu pozostaną na wątku gdzie były do tej pory tylko o to proszę.Mam też nadzieję ,że zrobisz dla kotów ze schroniska dużo więcej niż ja i tego im życzę.