Filomen pisze:kotka moja Miss Anoreksja się ładnie zbiera - dzisiaj kupa firmowa. nie można się przyczepić do niczego
Czy to po tym leku na rzęsistki? Jeśli tak, to gdzie mogłabym dostać odmierzoną ilość na 5 kociaków? Pytałam lekarza, ale musiałby zamówić specjalnie dla mnie.
U nas dalej nieciekawie. Jeden maluszek umarł przedwczoraj w nocy. wieczorem rzucił się jak zwykle z apetytem na jedzenie, wszystko było ok, a rano już nie żył. Byłam w szoku, bo nie spodziewałam się. Kupy nie są tragiczne, ale ciągle budyniowate. Dotarła karma intestinal od Emilii, ale różnicy nie widać po zmianie diety. Tylko starsza kotka z KK robi normalne kupki.
Jeszcze jedna kotka nie podoba mi się, bo nie rośnie. Je ładnie, ale jakby nie wchłaniała nic, bo pozostałe są o wiele większe. Nasza Małpka ciągle jest głodna, ale kupy też byle jakie. Ona ma chyba juz problemy jak Mrówka z enzymami trzustkowymi, bo bez przerwy odczuwa głód, ale jedzenie przez nią przelatuje. Też spróbuję jej podać Amylan. Mój lekarz nie bardzo ma już pomysły.
Kocurek od Myszki pojechał do DS. Proszę więc o usunięcie go ze strony schroniskowej.
Odnośnie ogłoszeń na Gumtree. Ja tam ogłaszam moje tymczasiki. Nie piszę jednak, że są ze Sosnowca czy w ogóle że ze schroniska. Może ktoś po zdjeciach skojarzył ze schroniskową stroną? Moje w tytule mają napisane, że to adopcja, więc za darmo. Wszystkie tak wyadoptuję na Wasze stowarzyszeniowe umowy. Czy mam coś zmienić? Jesli ludzie pytają o koty w schronisku, to mówię, że jest tak opłata, bo wszystkie są szczepione odrobaczone i dorosłe po zabiegach.