Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:To ja Renę i Długowłosą wsadzę w album przypadków specjalnych
Szalony Kot pisze:Wrzuciłam przy okazji udostępnienia albumu ten apel (sama to wymyśliłam), ale jeszcze powtórzę.
Szalony Kot pisze:Dwie prośby:
- jak jakiś kot już ma starających się, to dajcie mi znać - teraz była nieprzyjemna sytuacja z jedną kotką, że na wątku pojawiły się nowe zdjęcia, więc wrzuciłam na fejsa, a tu się okazało, że już jest dom zaklepany dla niej... i się ludziom podniosło ciśnienie. Unikajmy takich akcji, bądźmy spójni
- jest dużo kotów, które się nie pojawiły jeszcze u nas ani na stronie - zwłaszcza Agneska jest takim kocio-psim zagłębiemale jopop też jestem gotowa podejrzewać o różne różności, zwłaszcza, że niektóre koty się pojawiają bez opisu charakteru (Maybach, Szpachla i inne szufelki, Cegła - nie mam o nich nic, poza datą urodzenia :/). Więc prośba, starajmy się aktualizować także OPISY, a nie, że jakiś kot zaginie nagle albo jest samo zdjęcie.
Ja z tych opisów muszę ludzi zachęcać do adopcji, więc chociaż kilka słów zawsze mile widziane ;]
alix76 pisze:"Witamy,
W konkursie sierpniowym zwyciezyla Fundacja JOKOT z Warszawy. Gratulujemy wygranej!
Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz Fundacji kwotę 11335. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie Fundacja otrzyma pomoc o wartości 12335. Gratulujemy!
W dniu dziesiejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs wrześniowy.
Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko"
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Evilus, Google [Bot] i 417 gości