Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
darialekarzyk pisze:Ogłoszenia rozwieszamy na Nagórkach, okolice reala, osiedla Generałów, Kormoran, czyli okolice miejsca gdzie się zgubił, chcemy jeszcze rozwiesić Jaroty ale są nam bardzo słabo znane, i okolice dworca, na przystankach nie wieszam ponzieważ jest zakaz.
MalgWroclaw pisze:darialekarzyk pisze:Ogłoszenia rozwieszamy na Nagórkach, okolice reala, osiedla Generałów, Kormoran, czyli okolice miejsca gdzie się zgubił, chcemy jeszcze rozwiesić Jaroty ale są nam bardzo słabo znane, i okolice dworca, na przystankach nie wieszam ponzieważ jest zakaz.
Oczywiście, że jest zakaz i przystanków ogłoszenia znikają błyskawicznie, zdzierane przez zarządcę przystanków.
Alisax pisze:Mnie ostatnio zauważyli i tylko pouczenie dostałam. Myślę, że jak wiesza się w 2 osoby i jedna czuwa to nie ma problemu.
Zofia.Sasza pisze:Alisax pisze:Mnie ostatnio zauważyli i tylko pouczenie dostałam. Myślę, że jak wiesza się w 2 osoby i jedna czuwa to nie ma problemu.
Jest. W ogłoszeniu jest przecież namiar. Jak szukałam zaginionej suki SM zadzwoniła do mnie po prostu.
Zofia.Sasza pisze:Alisax pisze:Mnie ostatnio zauważyli i tylko pouczenie dostałam. Myślę, że jak wiesza się w 2 osoby i jedna czuwa to nie ma problemu.
Jest. W ogłoszeniu jest przecież namiar. Jak szukałam zaginionej suki SM zadzwoniła do mnie po prostu.
darialekarzyk pisze:Był telefon o Maciusia z Nagórek, pies pani co dzwoniła pogonił go na drzewo, ale zadzwoniła dopiero po połowie dnia, niestety szukaliśmy go w tych miejscach ale nie było już
MalgWroclaw pisze:Zofia.Sasza pisze:Alisax pisze:Mnie ostatnio zauważyli i tylko pouczenie dostałam. Myślę, że jak wiesza się w 2 osoby i jedna czuwa to nie ma problemu.
Zofia.Sasza bardzo słuszna uwaga. Oczywiście, że to jest problem, a - jeśli strażnicy lub inne służby nie złapią za rękę - konsekwencje spadają na osobę, do której kontakt jest w ogłoszeniu. Nadgorliwi czy nie nadgorliwi - po prostu wykonują swoją pracę i z tym się trzeba liczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: florka, puszatek i 420 gości