Maciuś - JEST OFERTA DT, WIELKA PROŚBA O ZŁAPANIE MACIUSIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 31, 2012 7:53 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Dario trzymam kciuki za Maciusia i Was. :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt sie 31, 2012 7:58 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

darialekarzyk pisze:Ogłoszenia rozwieszamy na Nagórkach, okolice reala, osiedla Generałów, Kormoran, czyli okolice miejsca gdzie się zgubił, chcemy jeszcze rozwiesić Jaroty ale są nam bardzo słabo znane, i okolice dworca, na przystankach nie wieszam ponzieważ jest zakaz.

Oczywiście, że jest zakaz i przystanków ogłoszenia znikają błyskawicznie, zdzierane przez zarządcę przystanków.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sie 31, 2012 10:48 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

MalgWroclaw pisze:
darialekarzyk pisze:Ogłoszenia rozwieszamy na Nagórkach, okolice reala, osiedla Generałów, Kormoran, czyli okolice miejsca gdzie się zgubił, chcemy jeszcze rozwiesić Jaroty ale są nam bardzo słabo znane, i okolice dworca, na przystankach nie wieszam ponzieważ jest zakaz.

Oczywiście, że jest zakaz i przystanków ogłoszenia znikają błyskawicznie, zdzierane przez zarządcę przystanków.

Jak szukałam Burej to wieszałam przy przystanku i drapła mnie SM.Ja spłąkana, z kontenerkiem stałam jak kupka nieszczęść. Chcieli wlepić mandat.Zapytałam co z pozostałymi wiszącymi ogłozeniami z nazwami firm i nr telefonó ?Czy skontaktują sie z nimi i też ukarzą? Poprosiłam by jak juz tak sie angażują powiesili ogłoszenie o zaginionym kocie u siebie na bazie i jeżdżąc baczyli na koty.Wcisnęłam chlipiac im ulotki. Odpuścili.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sie 31, 2012 13:40 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Mnie ostatnio zauważyli i tylko pouczenie dostałam. Myślę, że jak wiesza się w 2 osoby i jedna czuwa to nie ma problemu.

Alisax

Od: Sob lip 21, 2012 10:18

Post » Pt sie 31, 2012 14:54 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

A ja dzisiaj się dowiedziałam, że sąsiadom z góry ( trzecie piętro) wyskoczyła Niunia, śliczna pingwinka :cry: Oczywiście, było, że "ona nigdy nie spadła".Mają ją dopiero kilka miesięcy.Ponoć wysterylizowana, dobrze, że spadła po tej stronie, jest trawa i krzewy, po drugiej tylko beton.Zwłok nie znaleźli, zaraz jest ruchliwa ulica, ale ona wypadła w nocy, nie było ruchu.Będę jej szukać, p.Iza również.Bezmyślność ludzka nie zna granic.
Mam nadzieję, że i Niunia i Maciuś i Wenus się znajdą.Proszę, trzymajcie też kciuki za Niunię, dobrze?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt sie 31, 2012 14:57 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Trzymam kciuki za wszystkie zaginione koty i ich odnalezienie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt sie 31, 2012 15:25 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Alisax pisze:Mnie ostatnio zauważyli i tylko pouczenie dostałam. Myślę, że jak wiesza się w 2 osoby i jedna czuwa to nie ma problemu.

Jest. W ogłoszeniu jest przecież namiar. Jak szukałam zaginionej suki SM zadzwoniła do mnie po prostu.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt sie 31, 2012 15:39 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Zofia.Sasza pisze:
Alisax pisze:Mnie ostatnio zauważyli i tylko pouczenie dostałam. Myślę, że jak wiesza się w 2 osoby i jedna czuwa to nie ma problemu.

Jest. W ogłoszeniu jest przecież namiar. Jak szukałam zaginionej suki SM zadzwoniła do mnie po prostu.

To jacyś nadgorliwi się trafili.

Alisax

Post » Pt sie 31, 2012 19:52 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Był telefon o Maciusia z Nagórek, pies pani co dzwoniła pogonił go na drzewo, ale zadzwoniła dopiero po połowie dnia, niestety szukaliśmy go w tych miejscach ale nie było już :(

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Pt sie 31, 2012 19:57 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Daria, w takim razie oklejajcie ogłoszeniami nadal te Nagórki, pokręćcie się tam.
Trzymam kciuki, bardzo bardzo mocne!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt sie 31, 2012 21:36 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Zofia.Sasza pisze:

Zofia.Sasza bardzo słuszna uwaga. Oczywiście, że to jest problem, a - jeśli strażnicy lub inne służby nie złapią za rękę - konsekwencje spadają na osobę, do której kontakt jest w ogłoszeniu. Nadgorliwi czy nie nadgorliwi - po prostu wykonują swoją pracę i z tym się trzeba liczyć.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sie 31, 2012 21:41 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

darialekarzyk pisze:Był telefon o Maciusia z Nagórek, pies pani co dzwoniła pogonił go na drzewo, ale zadzwoniła dopiero po połowie dnia, niestety szukaliśmy go w tych miejscach ale nie było już :(

wiadomo na pewno, że to był Maciuś?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pt sie 31, 2012 21:51 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

MalgWroclaw pisze:
Zofia.Sasza pisze:

Zofia.Sasza bardzo słuszna uwaga. Oczywiście, że to jest problem, a - jeśli strażnicy lub inne służby nie złapią za rękę - konsekwencje spadają na osobę, do której kontakt jest w ogłoszeniu. Nadgorliwi czy nie nadgorliwi - po prostu wykonują swoją pracę i z tym się trzeba liczyć.

No to ja porobię ogłoszenia i poda nr tel osoby której nie lubię i co ukarzą ja mandatem 8O
joanna3113

Post » Sob wrz 01, 2012 10:05 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Szansa, że nadal jest na Nagórkach :)

Alisax

Post » Wto wrz 04, 2012 9:33 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Maciuś jest na Nagórkach namierzyliśmy go dzisiaj, próbowaliśmy przekonać jedzeniem ale uciekł od nas niestety, jest nadzieja :)

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

[poprzednia][następna]