Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Dziękujemy WAM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 30, 2012 17:50 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

kociamysza, mail to: schronisko.uciechow@gmail.com
Uciechów to my :) Ale dolnośląskie, bo wiem że jest gdzieś indziej parę takich miejscowości :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw sie 30, 2012 18:02 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

nosz kurde! ki diabel 'osobiste haslo" to nie to samo co do logowania na fejsa????

No wiem, Uciechow dolny slask :) ja szczawianka jestem :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw sie 30, 2012 18:44 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

kociamysza pisze:nosz kurde! ki diabel 'osobiste haslo" to nie to samo co do logowania na fejsa????

No wiem, Uciechow dolny slask :) ja szczawianka jestem :)

chyba to samo :roll:

_ogonek_

Post » Czw sie 30, 2012 19:35 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

Udalo sie! po kilkunastu probach, grrr

nie, naprawde to jest ponad moja inteligencje, kto to wymyslil????

kociamysza

Post » Czw sie 30, 2012 19:49 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

kociamysza pisze:Udalo sie! po kilkunastu probach, grrr

nie, naprawde to jest ponad moja inteligencje, kto to wymyslil????

Senkju wery macz :twisted:
Czyli co - działam? :kotek:

EDIT:
Czyli tak:
mam powrzucać wszystkie koty KAN do adopcji
nagabywać do szybkich adopcji i pomocy w ogłoszeniach
informować o sytuacji bieżącej.

Jakaś kasa, czy coś materialnego na utrzymanie kotów potrzebne?

_ogonek_

Post » Czw sie 30, 2012 19:56 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

Ogonku,

W sytuacji gdy Kocia Arka przestaje istniec z koncem roku a Andzelika odchodzi z RTOZ, NAJWAZNIEJSZE sa domy dla kociambrow, czy to stale czy tymczasowe.

Im mniej kotow zostanie na poniewierke w Radomsku tym lepiej. Co to wsparcia to jak zwykle ciagle i zawsze jest potrzebne, ale dach nad glowa dla futrzatych to teraz priorytet. Moim zdaniem.

kociamysza

Post » Czw sie 30, 2012 19:58 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

kociamysza pisze:Ogonku,

W sytuacji gdy Kocia Arka przestaje istniec z koncem roku a Andzelika odchodzi z RTOZ, NAJWAZNIEJSZE sa domy dla kociambrow, czy to stale czy tymczasowe.

Im mniej kotow zostanie na poniewierke w Radomsku tym lepiej. Co to wsparcia to jak zwykle ciagle i zawsze jest potrzebne, ale dach nad glowa dla futrzatych to teraz priorytet. Moim zdaniem.

okej.
Postaram się zrobić co w mojej mocy. Oby udało się kociakom znaleźć domy.
Tymczasy wchodzą w grę, prawda? (Sugeruję się tytułem).

_ogonek_

Post » Czw sie 30, 2012 20:10 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

Chyba wszystko wchodzi w gre :|

kociamysza

Post » Czw sie 30, 2012 20:13 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

kociamysza pisze:Chyba wszystko wchodzi w gre :|

Damy radę - myśl pozytywnie :)
Ach, żeby tak różowo nie było (mówiłam że upierdliwa jestem :mrgreen: ) czy gromadzicie kaskę na ogłoszenia stale?

_ogonek_

Post » Czw sie 30, 2012 20:22 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

Ogonku, myslenie pozytywne od jakiegos czasu zle mi wychodzi :mrgreen:

Z kasiora jest roznie, jak widzisz. KAN pomaga kilka osob i to co wplaca plus dochody z bazarkow to nie sa sumy zawrotne, a majac do wyboru:

--czynsz za kociarnie
- zarlo i zwirek
- weta
- ogloszenia

z zasady wybiera sie cos z trzech pierwszych. Czynsz za kociarnie nie moze isc z konta RTOZ (prywatna umowa) a jest to 350zl co miesiac.

Najczesciej jest tak, ze ogloszenia robi sie zrywami, jak dobre dusze cos wrzuca.

Czytalas watek, to wiesz ze Hania to ogarnia, ja jestem daleko a tylko Andzelika na miejscu.

kociamysza

Post » Czw sie 30, 2012 20:28 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

kociamysza pisze:Ogonku, myslenie pozytywne od jakiegos czasu zle mi wychodzi :mrgreen:

Z kasiora jest roznie, jak widzisz. KAN pomaga kilka osob i to co wplaca plus dochody z bazarkow to nie sa sumy zawrotne, a majac do wyboru:

--czynsz za kociarnie
- zarlo i zwirek
- weta
- ogloszenia

z zasady wybiera sie cos z trzech pierwszych. Czynsz za kociarnie nie moze isc z konta RTOZ (prywatna umowa) a jest to 350zl co miesiac.

Najczesciej jest tak, ze ogloszenia robi sie zrywami, jak dobre dusze cos wrzuca.

Czytalas watek, to wiesz ze Hania to ogarnia, ja jestem daleko a tylko Andzelika na miejscu.

Dzięki, już rozumiem, wszystko (mam nadzieję :) ).
Z tym FB podziałam jutro, bo odkopałam sobie full roboty z ogłoszeniami dla kogoś... Zapomniało mi się wcześniej :oops:

_ogonek_

Post » Czw sie 30, 2012 20:58 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

Ja z FB też mogę pomóc ;) tzn. udostępnianie, zapraszanie gości, rozsyłanie. U mnie na profilu koty z KAN dalej mają swój album i udostępniam je dalej. Ale nie ukrywam, przydałyby się naprawdę lepsze zdjęcia. Napiszę prośbę na FB, czy znalazłby się ktoś z dobrym sprzętem, kto obfociłby kociaki. :kotek:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw sie 30, 2012 21:34 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

kinia098 pisze:Ja z FB też mogę pomóc ;) tzn. udostępnianie, zapraszanie gości, rozsyłanie. U mnie na profilu koty z KAN dalej mają swój album i udostępniam je dalej. Ale nie ukrywam, przydałyby się naprawdę lepsze zdjęcia. Napiszę prośbę na FB, czy znalazłby się ktoś z dobrym sprzętem, kto obfociłby kociaki. :kotek:

_ogonek_

Post » Pt sie 31, 2012 7:50 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

_ogonek_ :1luvu: kinia098 :1luvu: serdeczne dzięki :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt sie 31, 2012 15:10 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

SZUKAMY TRANSPORTU Z RADOMSKA DO RADOMIA DLA KOTKA MILUSIA :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

[poprzednia][następna]