Uciechów to my

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociamysza pisze:nosz kurde! ki diabel 'osobiste haslo" to nie to samo co do logowania na fejsa????
No wiem, Uciechow dolny slaskja szczawianka jestem
kociamysza pisze:Udalo sie! po kilkunastu probach, grrr
nie, naprawde to jest ponad moja inteligencje, kto to wymyslil????
kociamysza pisze:Ogonku,
W sytuacji gdy Kocia Arka przestaje istniec z koncem roku a Andzelika odchodzi z RTOZ, NAJWAZNIEJSZE sa domy dla kociambrow, czy to stale czy tymczasowe.
Im mniej kotow zostanie na poniewierke w Radomsku tym lepiej. Co to wsparcia to jak zwykle ciagle i zawsze jest potrzebne, ale dach nad glowa dla futrzatych to teraz priorytet. Moim zdaniem.
kociamysza pisze:Chyba wszystko wchodzi w gre
kociamysza pisze:Ogonku, myslenie pozytywne od jakiegos czasu zle mi wychodzi![]()
Z kasiora jest roznie, jak widzisz. KAN pomaga kilka osob i to co wplaca plus dochody z bazarkow to nie sa sumy zawrotne, a majac do wyboru:
--czynsz za kociarnie
- zarlo i zwirek
- weta
- ogloszenia
z zasady wybiera sie cos z trzech pierwszych. Czynsz za kociarnie nie moze isc z konta RTOZ (prywatna umowa) a jest to 350zl co miesiac.
Najczesciej jest tak, ze ogloszenia robi sie zrywami, jak dobre dusze cos wrzuca.
Czytalas watek, to wiesz ze Hania to ogarnia, ja jestem daleko a tylko Andzelika na miejscu.
kinia098 pisze:Ja z FB też mogę pomóctzn. udostępnianie, zapraszanie gości, rozsyłanie. U mnie na profilu koty z KAN dalej mają swój album i udostępniam je dalej. Ale nie ukrywam, przydałyby się naprawdę lepsze zdjęcia. Napiszę prośbę na FB, czy znalazłby się ktoś z dobrym sprzętem, kto obfociłby kociaki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Patrykpoz i 106 gości