SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 30, 2012 10:12 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

Mogę przyjść : ) Tylko muszę się gdzieś wcześniej przebrać, bo to, że ostatnio się nie ubabrałam za bardzo, nie znaczy, że teraz tak będzie ; D Dajcie znać o której się widzimy : )[/quote]

Justyna, strój roboczy w schronie to podstawa ;-). Zwłaszcza teraz, jak mamy sraczkę na adopcjach :-(.

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Czw sie 30, 2012 13:32 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

jak sobota to i ja :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw sie 30, 2012 15:31 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

ultra75 pisze:Mogę przyjść : ) Tylko muszę się gdzieś wcześniej przebrać, bo to, że ostatnio się nie ubabrałam za bardzo, nie znaczy, że teraz tak będzie ; D Dajcie znać o której się widzimy : )

Justyna, strój roboczy w schronie to podstawa ;-). Zwłaszcza teraz, jak mamy sraczkę na adopcjach :-(.[/quote]

Fakt, ale w tramwaju w takich ciuchach to nie bardzo xD No z kotów to wypływa. Jak ten z tym glutem maluch. A właśnie, jak z nim?

Plotkara

Od: Pon gru 05, 2011 18:22

Post » Czw sie 30, 2012 17:34 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

W bibliotece na Gospodarczej mają taką puszkę na drobne tylko nie wiem czy jest ze schroniska czy z kociej chatki. No nie ważne. Macie może jeszcze takie dwie?

Plotkara

Post » Czw sie 30, 2012 18:22 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

dobra - to co jest potrzebne

czajnik na prad, przedłużacz
przyzwoity mop moze szczotka do szorowania
spryskiwacz wiekszy
reczniki papierowe
odkurzacz pioracy - przyniose
domestos
virkon - gdzies mam cholera nie wiem gdzie?
pieluchy stare
rekawice gumowe

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw sie 30, 2012 18:25 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

Jaaga pisze:Małpka jest na metronidazolu i dziś leje się z niej. Nic nie jest lepiej. czasem kupy są cuchnące, a czasem bez zapachu. Apetyt ma zachowany, ale je bardzo często, tylko w małych ilościach. Ciągle siedzi przy misce i po troszce pije. Nie ma za dobrego samopoczucia. Budzi się, żeby jeść, pić i załatwić się i znowu idzie spać. Jelitka dalej powiekszone.
Reszta kociaków super. Wszystkie mają już idealne kupki i rosną. Przestały zwracać pokarm. Największa tylko dalej ma katar. Jednak po tych sensacjach zwykły, choćby przwlekły katar nie jest straszny.

gdyby coś było wiadomo odnośnie wyników badania, to bardzo proszę o wiadomość. Martwię się o moją małą.

ale podobno działa tylko ten ronidazol - mam juz go w domu, od jutro podaje. Kotka w łazience dalej luźna smierdząca kupa podaje jej suchy intestinal, smecte zrobioną w małej ilości wody, pomaga na krótko. Pro cox nie pomogl wiec to nie kokcydia

Filomen

Post » Czw sie 30, 2012 19:49 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

Ewa ostatnio virkon został przygotowany przez Pana Grzegorza - dostarczył nam w takimsuper rozpylaczu na kocirnię tak że było be zproblemu, i na sobotę musimy o coś takiego poprosić.
Dziś rozmawiałam z Panią Iloną z Almavetu - Lulu i Belinda schroniskowe kociaki miały dwa razy badanie kupye nic w nich nie miały , oprócz tego że są zaatakowane glistami :(
Obwaiam się że w takim skupisku kociaków jest pewno cała masa różnych rózności i tyle :(
Resztę rzeczy zorganizujemy :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sie 30, 2012 19:50 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

Ugotować na sobotę kurczaka z ryżem :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sie 30, 2012 19:52 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

Zobaczymy jeszcze jakie wieści będą od Pani Doktor Eweliny gdzie na doleczeniu są trzy schronsikowe kociaki może mają znów coś całkiem innego może Kasia będzie coś więcej wiedziała , no ale taka schroniskowa rzeczywistość, a my musimy jakoś sobie radzić :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt sie 31, 2012 9:08 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

terenia1 pisze:Zobaczymy jeszcze jakie wieści będą od Pani Doktor Eweliny gdzie na doleczeniu są trzy schronsikowe kociaki może mają znów coś całkiem innego może Kasia będzie coś więcej wiedziała , no ale taka schroniskowa rzeczywistość, a my musimy jakoś sobie radzić :wink:

Rozmawiałam wczoraj z dr Eweliną - koty maja apetyt, kupy w miarę (robali brak :-)).

Domestos jest w schronie (ostatnio kupiłam - chyba jeszcze nawet jest nie napoczęty). Przyniose ręczniki papierowe

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Pt sie 31, 2012 10:22 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

podobno na gumtree ogłaszane są nasze koty ze schroniska, że za darmo dajemy - trzeba to sprostować. Czy autor się może objawić?

Filomen

Post » Pt sie 31, 2012 14:06 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

Filomen pisze:dobra - to co jest potrzebne

czajnik na prad, przedłużacz
przyzwoity mop moze szczotka do szorowania
spryskiwacz wiekszy
reczniki papierowe
odkurzacz pioracy - przyniose
domestos
virkon - gdzies mam cholera nie wiem gdzie?
pieluchy stare
rekawice gumowe

to ja tez wezne reczniki,rekawice i moze jakąs szczote do szorowania znajde
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt sie 31, 2012 18:21 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

To o której się jutro widzimy w schronisku? :D

Plotkara

Post » Pt sie 31, 2012 19:32 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

ja zdazylam zaopatrzyc sie w reczniki i mam rekawiczki ale nie grube tylko te zwykle cienkie jednorazowe

Plotkara ja bede juz po 8
:)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt sie 31, 2012 19:35 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

MarKotek pisze:ja zdazylam zaopatrzyc sie w reczniki i mam rekawiczki ale nie grube tylko te zwykle cienkie jednorazowe

Plotkara ja bede juz po 8
:)

Ja mam takie gumowe zielone ; D Będę żabą! :mrgreen: Hm. Postaram się być około 9/10. Muszę odespać dzisiejsze zajęcia z dzieciakami.

Plotkara

[poprzednia][następna]