Tymczasy u horacy7. Wizyta PA w Białołęce potrzebna !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 30, 2012 13:20 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Ja myślę, że jeśli domek ma trudną sytuację finansową, to można go jakoś wspomóc ( szczególnie przy dużych wydatkach na karmę weterynaryjną) , ale nie można ponosić całkowitych kosztów.

Basiu, kiedy następna chemia?
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Czw sie 30, 2012 14:23 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

_ogonek_ pisze:
ACHA13 pisze:Ruda kicia ma ogłoszenia tylko na Olsztyn i Szczytno,w następnym numerze lokalnej gazety także będzie miała ogłoszenie z fotką.Ale przez forum też warto próbować.
Co do charakteru do dostałam info,że jest fajna,łagodna,spokojna.

Basiu,koniecznie porozmawiaj z dt Brysia,nie może przecież tak być,że ktoś chce kota i nie może nawet przez miesiąc czy dwa zakupić worka karmy,wiedząc w jakiej sytuacji teraz jesteś.

Czy mogę ogłosić kotkę? Niekoniecznie na Olsztyn i Szczytno.
Może na kujawsko-pomorskie i mazowieckie jeszcze?

Proponuję taki opis, chyba że macie lepszy, bo to mistrzostwo świata nie jest:

TYTUŁ: Ruda piękność pilnie poszukuje nowego opiekuna!

Rude futro, głębokie spojrzenie i gracja modelki - to cechy, które potrafią urzec niejednego człowieka. Niestety hipnotyczne właściwości naszej bohaterki na jej poprzednich właścicieli nie podziałały... Kotka została brutalnie porzucona i zdana na łaskę i niełaskę losu. Las, samotność, głód i poniewierka - to było codziennością.
Jednak udało się - kotka dzięki dobrym ludziom została uratowana, poddana leczeniu i obecnie czeka na dom.
Piękna - jedno słowo, ale jak trafne w stosunku do tej wyjątkowej istoty.
Ruda koteczka kocha ludzi. Jest zwierzęciem, które stworzone zostało do egzystencji u boku człowieka. Przytulanie, głaskanie, wspólne wieczory w domowym zaciszu - to jej świat. Łagodna, spokojna, kontaktowa, czyli koci ideał.
Nasza bohaterka szuka domu jak najlepszego i najlepiej gdyby znalazła go jak najszybciej.
Ma pełną kompleksówkę weterynaryjną (szczepienia, odrobaczenia oraz sterylizację).
Osoby chętne przygarnąć kicię prosimy o kontakt :
tel. xxxxxxxx (jaki?)
e-mail : xxxxx@xx.xx (jaki?)

Bardzo dziękuję za pomoc w ogłoszeniach,jutro będę miała nowe fotki kotki.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Czw sie 30, 2012 14:28 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Może dodać,że sprawa pilna bo kota musi opuścić lecznicę. Nie ma gdzie sie podziać bo nie dość,że została skrzywdzona przez ludzi co jej dom wymówili to nie ma gdzie wrócić. Czeka ją poniewierka jeśli jakieś dobre serce nie otworzy się na nią.Ona odpłaci miłością na całe życie. Bo kot skrzywdzony kocha podwójnie. Za ratunek i za miłość. Domku zerknij sercem i przygarnij biedę...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sie 30, 2012 15:49 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Dziewczyny ( i chłopaki ;) ), czy ktoś nie potrzebuje takiej oto Nokii ?

Obrazek

Nie pamiętam już nawet co to za model. Działająca, nosi normalne ślady użytkowania, no przynajmniej działała jak jeszcze miałam w niej kartę :oops: Ma simlock na Orange. W komplecie z ładowarką.
Chętnie oddam jak komuś się przyda. Żaden to już cud techniki, no ale ;)
po_prostu_kaska

Post » Czw sie 30, 2012 15:55 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Jeśli nikt bardziej potrzebujący się nie znajdzie, to chętnie tę Nokię prxzygsrnę dla Joli B od Znajdek. Jej telefon ucierpiał od psich ząbków :evil: Tylko musi mieć głośny dzwonek.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Czw sie 30, 2012 16:01 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

EVA2406 pisze:Jeśli nikt bardziej potrzebujący się nie znajdzie, to chętnie tę Nokię prxzygsrnę dla Joli B od Znajdek. Jej telefon ucierpiał od psich ząbków :evil: Tylko musi mieć głośny dzwonek.

Ewo, jesteś pierwsza więc odkładam dla Ciebie. Ale nie jestem w stanie sprawdzić dzwonka :( Może jak będzie nieodpowiednia to po prostu przekażecie dalej. Najważniejsze żeby komuś się przydała. Jak tak może być to prześlij mi proszę adres na pw, czy do Ciebie czy bezpośrednio do Joli. Przesyłkę biorę na siebie.
po_prostu_kaska

Post » Czw sie 30, 2012 16:12 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

po_prostu_kaska pisze:Dziewczyny ( i chłopaki ;) ), czy ktoś nie potrzebuje takiej oto Nokii ?

Obrazek

Nie pamiętam już nawet co to za model. Działająca, nosi normalne ślady użytkowania, no przynajmniej działała jak jeszcze miałam w niej kartę :oops: Ma simlock na Orange. W komplecie z ładowarką.
Chętnie oddam jak komuś się przyda. Żaden to już cud techniki, no ale ;)

Ja! :oops:
Syn zgubil swoja komore.

Edit: Spoznilam sie.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sie 30, 2012 19:27 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Jestem dotarłam w końcu sunia po operacji strasznie biedna jeszcze,niestety na usg wyszło ropomacicze chociaż to młoda jeszcze 3 letnia sunia,.Wet skasował mnie ulgowo chyba ze względu na chorobę bo wczoraj dzwoniąc powiedziałam ,ze jestem po chemii i nie wiem czy przyjadę sama czy ktoś.Wziął za zabieg 450 zł +20 zł ubranko.Wzięłam małego Rubina i zaszczepiłam i wyczyściła weta uszy dalej orydermyl ma.Zapłaciłam 50 zł.Dał popis w lecznicy i po drodze straszny ,nie byłam w stanie go utrzymać do czyszczenia uszu i zastrzyku musiał to zrobić wet mężczyzna.Do tego darł się cały czas,gryzł,drapał i chodził w transporterze do tyłu.Jeszcze takiego przypadku nie miałam. :mrgreen:
Chciałam serdecznie podziękować kociejmyszy mam nadzieję ,ze nie pomyliłam nicku za kartkę doszła dziękuję serdecznie przepraszam ,że tak późno bo nie mogłam rozszyfrować podpisu,było mi strasznie przyjemnie. :1luvu:
Rozmawiałam dzisiaj z Danusia ona kupi karmę weterynaryjną my zwykłego royala może będziemy mieszać i zobaczymy czy nie zareaguje większą biegunką,może uda się trochę zejść z kosztów i może Danusia wtedy da radę,może uzbiera trochę fantów na bazarek.
Ostatnio edytowano Czw sie 30, 2012 19:33 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw sie 30, 2012 19:31 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Porządny człowiek z tego lekarza suni.
Biedna sunia, miała szczęście. Wyśpijcie się dziś obie, dobrze? (przepraszam, że tak ciągle do Ciebie o spaniu piszę, jakbym miała obsesję, ale ją mam i wiem, że człowiekowi i zwierzęciu sen jest potrzebny).
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sie 30, 2012 19:34 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Horaś dużo zdrówka :1luvu: cierpliwości :1luvu: w chwilach zwątpienia pomyśl o :kotek: i o nas a potem.Będzie lepiej :1luvu: potem dobrze :1luvu: a na końcu będzie tylko zajebiście .Pamiętaj zawsze w myślach jestem z tobą i trzymam za ciebie cały czas :ok: w nocy też :mrgreen: .Pozdrawiam :love:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw sie 30, 2012 19:36 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Basiu, nie piszę często, bo nie bardzo umiem pocieszać :? .
Ale codziennie zaglądam, codziennie czytam i nieustająco trzymam kciuki :ok: .
Trzymaj się, kochana...i rzeczywiście sie wyśpij porządnie, Małgosia dobrze radzi :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw sie 30, 2012 19:37 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

MalgWroclaw pisze:Porządny człowiek z tego lekarza suni.
Biedna sunia, miała szczęście. Wyśpijcie się dziś obie, dobrze? (przepraszam, że tak ciągle do Ciebie o spaniu piszę, jakbym miała obsesję, ale ją mam i wiem, że człowiekowi i zwierzęciu sen jest potrzebny).

Niestety Małgosiu bardzo lubiłam spać od jakiegoś czasu guz nie daje i wolę posiedzieć niż się kłaść. :mrgreen:
Bardzo chciałabym podziękować za wpłatę 60 zł 7księżyc.Dziękuję :1luvu:

horacy 7

Post » Czw sie 30, 2012 19:38 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

A jak już się wyśpisz to się odezwij :P :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw sie 30, 2012 19:39 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

vip pisze:Basiu, nie piszę często, bo nie bardzo umiem pocieszać :? .
Ale codziennie zaglądam, codziennie czytam i nieustająco trzymam kciuki :ok: .
Trzymaj się, kochana...i rzeczywiście sie wyśpij porządnie, Małgosia dobrze radzi :ok: .

Ważne ,że jesteś, to dla mnie bardzo dużo naprawdę.Chyba ze mnie taki typ ,że bardzo kocham zwierzęta lecz ludzi też.

horacy 7

Post » Czw sie 30, 2012 19:41 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Basiu, jaka karma jest potrzebna dla Brysia?
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

[poprzednia][następna]