Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_ogonek_ pisze:ACHA13 pisze:Ruda kicia ma ogłoszenia tylko na Olsztyn i Szczytno,w następnym numerze lokalnej gazety także będzie miała ogłoszenie z fotką.Ale przez forum też warto próbować.
Co do charakteru do dostałam info,że jest fajna,łagodna,spokojna.
Basiu,koniecznie porozmawiaj z dt Brysia,nie może przecież tak być,że ktoś chce kota i nie może nawet przez miesiąc czy dwa zakupić worka karmy,wiedząc w jakiej sytuacji teraz jesteś.
Czy mogę ogłosić kotkę? Niekoniecznie na Olsztyn i Szczytno.
Może na kujawsko-pomorskie i mazowieckie jeszcze?
Proponuję taki opis, chyba że macie lepszy, bo to mistrzostwo świata nie jest:TYTUŁ: Ruda piękność pilnie poszukuje nowego opiekuna!
Rude futro, głębokie spojrzenie i gracja modelki - to cechy, które potrafią urzec niejednego człowieka. Niestety hipnotyczne właściwości naszej bohaterki na jej poprzednich właścicieli nie podziałały... Kotka została brutalnie porzucona i zdana na łaskę i niełaskę losu. Las, samotność, głód i poniewierka - to było codziennością.
Jednak udało się - kotka dzięki dobrym ludziom została uratowana, poddana leczeniu i obecnie czeka na dom.
Piękna - jedno słowo, ale jak trafne w stosunku do tej wyjątkowej istoty.
Ruda koteczka kocha ludzi. Jest zwierzęciem, które stworzone zostało do egzystencji u boku człowieka. Przytulanie, głaskanie, wspólne wieczory w domowym zaciszu - to jej świat. Łagodna, spokojna, kontaktowa, czyli koci ideał.
Nasza bohaterka szuka domu jak najlepszego i najlepiej gdyby znalazła go jak najszybciej.
Ma pełną kompleksówkę weterynaryjną (szczepienia, odrobaczenia oraz sterylizację).
Osoby chętne przygarnąć kicię prosimy o kontakt :
tel. xxxxxxxx (jaki?)
e-mail : xxxxx@xx.xx (jaki?)
EVA2406 pisze:Jeśli nikt bardziej potrzebujący się nie znajdzie, to chętnie tę Nokię prxzygsrnę dla Joli B od Znajdek. Jej telefon ucierpiał od psich ząbkówTylko musi mieć głośny dzwonek.
po_prostu_kaska pisze:Dziewczyny ( i chłopaki), czy ktoś nie potrzebuje takiej oto Nokii ?
Nie pamiętam już nawet co to za model. Działająca, nosi normalne ślady użytkowania, no przynajmniej działała jak jeszcze miałam w niej kartęMa simlock na Orange. W komplecie z ładowarką.
Chętnie oddam jak komuś się przyda. Żaden to już cud techniki, no ale
MalgWroclaw pisze:Porządny człowiek z tego lekarza suni.
Biedna sunia, miała szczęście. Wyśpijcie się dziś obie, dobrze? (przepraszam, że tak ciągle do Ciebie o spaniu piszę, jakbym miała obsesję, ale ją mam i wiem, że człowiekowi i zwierzęciu sen jest potrzebny).
vip pisze:Basiu, nie piszę często, bo nie bardzo umiem pocieszać.
Ale codziennie zaglądam, codziennie czytam i nieustająco trzymam kciuki.
Trzymaj się, kochana...i rzeczywiście sie wyśpij porządnie, Małgosia dobrze radzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jacex123 i 85 gości