Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sama wymieniałaś?felin pisze:Kurna, wymienialam dziś spróchniale rolbordery na betonowe krawężniki - zakwasy w tylku murowane jutro
Broszka pisze:Pantalony przeżyły noc![]()
TZ jak ją wczraj wieczorem zobaczył to uśmiał się że wcześniej zrobiłam jej z bawełnianej koszulki stringi (wycięłam b.duże dziury żeby odsłonić maksymalnie obtarcia) a teraz zapakowałam ją w reformy![]()
Muszę dziś przyszyć nogawki mocniejszym ściegiem i to samo zrobić z przodu czyli powiększyć otwory i doszyć rękawki![]()
Na szczęście wczoraj z przodu rany były już suche bo ich nie lizała - zobaczę jak zdejmę kubrak czy znów się tam obtarła, może nie trzeba będzie rękawków?
Dzisiaj w południe minie tydzień od operacji - jeszcze tylko tydzień męczarni kubrakowej
Sama wymieniałaś?felin pisze:Kurna, wymienialam dziś spróchniale rolbordery na betonowe krawężniki - zakwasy w tylku murowane jutroNie podźwignęłaś się? Przecież betonowy krawężnik waży bardzo dużo
![]()
Mi wystarczyły dwa dni tańcowania z sianokiszonką i kręgosłup tak w nocy dał mi popalić że musiałam wstawać żeby łyknąć leki p/bólowe
Revontulet pisze:Ubranko rewelacyjnePortki po prostu fantastyczne
![]()
Tylko modelka chyba nieco zawstydzona, bo odwróciła się do nas kuperkiem
morelowa pisze:Fakt. Widok bezcennyCiekawe co kotka na to
![]()
Broszka, zostaniesz ekspertem od kaftaników! Może będziesz bazarki kaftanikowe robiła ?
Broszka pisze:
Broszka pisze:Inusia szczęśliwa że bez klosza, ale wczoraj wieczorem chodziła na czubkach palców i sik był na stojąco - dzisiaj już normalnie, przyzwyczaiła się do portek![]()
Broszka pisze:Pantalony przeżyły noc![]()
TZ jak ją wczraj wieczorem zobaczył to uśmiał się że wcześniej zrobiłam jej z bawełnianej koszulki stringi (wycięłam b.duże dziury żeby odsłonić maksymalnie obtarcia) a teraz zapakowałam ją w reformy![]()
Muszę dziś przyszyć nogawki mocniejszym ściegiem i to samo zrobić z przodu czyli powiększyć otwory i doszyć rękawki![]()
Na szczęście wczoraj z przodu rany były już suche bo ich nie lizała - zobaczę jak zdejmę kubrak czy znów się tam obtarła, może nie trzeba będzie rękawków?
Dzisiaj w południe minie tydzień od operacji - jeszcze tylko tydzień męczarni kubrakowej
Sama wymieniałaś?felin pisze:Kurna, wymienialam dziś spróchniale rolbordery na betonowe krawężniki - zakwasy w tylku murowane jutroNie podźwignęłaś się? Przecież betonowy krawężnik waży bardzo dużo
![]()
Mi wystarczyły dwa dni tańcowania z sianokiszonką i kręgosłup tak w nocy dał mi popalić że musiałam wstawać żeby łyknąć leki p/bólowe
felin pisze: ...pies sąsiadki znowu nasral mi przed furtką do ogroduI oczywiście nikt się nie poczuwa do usunięcia lajna
![]()
![]()
wiewiur pisze:felin pisze: ...pies sąsiadki znowu nasral mi przed furtką do ogroduI oczywiście nikt się nie poczuwa do usunięcia lajna
![]()
![]()
Może zastosuj sposób Kondrata z "Dnia świra"
Pragniemy przeprosić za dostarczenie niewłaściwego produktu. Zwrot artykułu w tym przypadku nie jest konieczny. Prosimy zachować produkt lub w razie jego bezużyteczności w Pani domu o przekazanie go do pobliskiego schroniska.
Z wielką przykrością informujemy Panią, iż niestety wysyłka artykułu (......) jest niemożliwa. Prosimy o zrozumienie.
Co dotyczy zwrotu kwoty (.....), bardzo prosimy o podanie numeru IBAN oraz kodu SWIFT do Pani konta bankowego, niezbędnych dla realizacji przelewu zwrotnego zagranicznego (z naszego konta niemieckiego). Dowie się Pani o nich w swoim banku nawet przez telefon.
Polecamy zamówienie powyższego artykułu w ramach kolejnych zakupów w naszym sklepie.
morelowa pisze:No, proszę jaka cfaniara![]()
a ,pewnie, trzeba zwierzaki jakoś żywić.![]()
![]()
Własnie otworzyłam jeden z niewielu słoiczków z dżemem morelowym, zostały mi chyba ze 3..i szukałam czegoś pomarańczowego . Okazuje się, że z dyni się robi! a przecież dynia to najlepsze warzywo na świecie !
![]()
Ale niestety u nas jest tak, że nawet ci co sprzedają i produkują to nie wiedzą jak się nazywa, o tym,że jest ich kilkadziesiąt rodzajów [kilkaset?] też nie mają pojęcia.
Broszka masz dynie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alyaa, Anna2016 i 20 gości