Maciuś - JEST OFERTA DT, WIELKA PROŚBA O ZŁAPANIE MACIUSIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 28, 2012 20:05 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Że się zacytuję:
Gdyby Daria pisała codziennie, zdawała relację, albo ktoś by to za nią zrobił - nie zrodziłyby się żadne podejrzenia pewnie.

Ona z kimś telefonem - ktoś na wątku. Proste.

A poza tym - Daria nie jest jedyną mieszkanką Olsztyna, nie? Nie wierzę, że koleżanki nie mają koleżanek ..itd. Może dać ogłoszenie w jakiejś takiej gazecie co to rozdają za darmo. Jest taka w Olsztynie? Od razu o dwóch kotach.. Oczywiście z tą nagrodą.

A z szacunkiem to tak mam, że mogę go mieć do człowieka, ale na pewno nie do wszystkich jego poglądów :mrgreen: :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto sie 28, 2012 20:27 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

W Olsztyniaku jest rubryka dla zaginionych zwierząt:
http://drobniak.pl/ogloszenia/zwierzeta/zaginione

Ale bez zdjęć to dużo to raczej nie da

Alisax

Od: Sob lip 21, 2012 10:18

Post » Śro sie 29, 2012 17:13 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Zaglądam. Cicho, cierpliwie czekam.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro sie 29, 2012 20:25 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Daria, a ja trzymam kciuki. Nie poddawaj się.
Powodzenia.

MmartaK

Od: Pon paź 11, 2010 20:21

Post » Śro sie 29, 2012 20:44 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Ja też trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Trochę za dużo negatywnych emocji na tym wątku... :(

Ale ja wierzę, że uda sie znaleźć Maciusia!
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Śro sie 29, 2012 21:00 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

nurmi pisze:Ja też trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Trochę za dużo negatywnych emocji na tym wątku... :(

Ale ja wierzę, że uda sie znaleźć Maciusia!

najlepiej wiesz jak powinno wyglądać szukanie kota
chyba nie tak ?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw sie 30, 2012 9:17 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Czyli jak? Bo nie rozumiem? Chodzimy rozwieszamy ogłoszenia, szukamy po całym osiedlu, a ogłoszenia duzo dalej rozwieszamy, a to że tu nie piszę nie oznacza że go nie szukamy, nie mam dostępu do neta jak już pisałam, w ciągu dnia pracuję a szukać Macka chodzimy rano i wieczorem, czyli co niby nie tak robimy, bo stosuję się do rad osób bardziej doświadczonych?

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Czw sie 30, 2012 9:20 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Daria - ogromne i nieustanne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sie 30, 2012 9:41 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

I ja kciuki trzymam i zaglądam. I wierzę w szczęśliwe zakończenie.
Dobrze chociaż, że ciepło jest i Maciek nie marznie.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw sie 30, 2012 10:30 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Kota szuka sie ciężko. Ogłoszenia powinny wisieć w różnych miejscach.W całym mieście a najlepiej obok marketow, kościołów,przystankó, stacji PKP,szkół i poradni...Ludzie jeżdżą we wszelkie możliwe miejsca i czytają ogłoszenia. Teraz będą kupować dzieciom wyprawki do szkól to tym bardziej będą jeździć.
Poza tym nadal powinien być kontakt z karmicielami i utrzymane podkładanie karmy w miejscu gdzie Maciuś pokazywał się.
Kot nie jest kastrowany i znikł może w innym celu.Teraz kotki odchowały młode i ponownie mają ruje. Może gdzieś za spódniczkami latać. Jest to złe bo jako kot chory jego organizm może szybko wyniszczyć sie.Koty wtedy często nie szukają jedzenia żyjąc tylko miłością.Moze jest chory i czasem tylko zagląda do misek ciesząc sie,ze coś w nich jest. W obu przypadkach jest szansa,ze Maciek wróci na miejsce gdzie wie o jedzeniu.
Rozciągnęłabym poszukiwania na dalsze rejony tak jak i rozwieszenie ogłoszeń. Powinny być rozwieszone w Szczytnie,Olsztynie i okolicach.
Trzymam kciuki za Mciusia! :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sie 30, 2012 13:04 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

A gdzie rozwieszacie ogłoszenia? Nie widziałam żadnych, ale wiadomo, ogłoszenia są bardzo szybko zrywane.

Alisax

Post » Czw sie 30, 2012 13:05 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Alisax pisze:A gdzie rozwieszacie ogłoszenia? Nie widziałam żadnych, ale wiadomo, ogłoszenia są bardzo szybko zrywane.

Zawsze jakieś zostaje.To nie widziałaś żadnego?
Wszystkich nie zerwą! Sama rozwieszałam jak kot zaginął. Trzeba dowieszać ciągle ale są punkty gdzie były cały czas.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sie 30, 2012 13:32 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

:?:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw sie 30, 2012 16:16 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Te co wieszam na przystankach (dla Wenus) to w większości znikają po 1-2 dniach. Czasem na kilku utrzymują się przez parę dni.
Za to bardzo długo potrafią wisieć na skrzynkach elektrycznych i pck :)
Ostatnio, aż się zdziwiłam, że nadal wiszą, wyblakłe od deszczu.

Alisax

Post » Pt sie 31, 2012 6:57 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Ogłoszenia rozwieszamy na Nagórkach, okolice reala, osiedla Generałów, Kormoran, czyli okolice miejsca gdzie się zgubił, chcemy jeszcze rozwiesić Jaroty ale są nam bardzo słabo znane, i okolice dworca, na przystankach nie wieszam ponzieważ jest zakaz.

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

[poprzednia][następna]