przyznam uczciwie,że jedno z pierwszych zdjęć Luśki- jeszcze ze starego wątku- zdobi pulpit w mojej pracy i każdy pyta KTO TO

cudne - wszystkie

czasem pozwolę sobie na wpis, bo przy takich fotach i opisach aż palce same po klawiaturze latają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiak104 pisze:blackobsession pisze:Gosiak104 pisze:Przy Tobie to one w ogóle na wielgachne wyglądają, słodziaki
Bez przesadyMam 168 cm wzrostu
![]()
Nie o wzrost mi chodziło, tylko o posturę, raczej drobna jesteś![]()
A kluski niesamowite
Aga&Iskierka&Lady pisze::1luvu: witam się uprzejmie w wątku, który do tej pory pilnie obserwowałam, ale po ostatniej seryjce zdjęć nie mogę milczeć...
przyznam uczciwie,że jedno z pierwszych zdjęć Luśki- jeszcze ze starego wątku- zdobi pulpit w mojej pracy i każdy pyta KTO TO![]()
cudne - wszystkie![]()
![]()
![]()
czasem pozwolę sobie na wpis, bo przy takich fotach i opisach aż palce same po klawiaturze latają
MariaD pisze:Maluszki niufki - istne cudeńka, ale mogę sobie wyobrazić ile wysiłku trzeba by wychować takie maluchy.
blackobsession pisze:Tommy'ego Wam na szybko przyniosłam bo zmykam spać. Ciut za duz o wrazeń dzisiaj miałam.
jasia0245 pisze:Tutaj to już śliczny koteczek. Obejrzałam go na str 1 i 32.![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 69 gości