Marcisz- może uda Ci się wpaść po pracy? myślę, że nie zejdziemy się po dobranocce

właśnie- o której grill? skoro Marcisz nie będzie dochodzi też kwestia samego grilla- czy ktoś jeszcze ma pożyczyć? no i węgiel też potrzebny..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aange pisze:relacja z wycieczki Józi u weta
otóż brodawczak nie odrasta więc to na plus
na minus to że ma zapalenie uszu
zapalenie jest na tym etapie że robią jej się nadżerki stąd krew jak się jej czyści uszy
dostała leki douszne i do uszy oraz podali jej adwokata na miejscu
rozpiska jest na kociarni
1 przemywamy uszy roztworem ze strzykawki- albo wlać i pomasować albo na gazik i wytrzeć
odczekujemy ok 15 min żeby wyschło ( po czysczeniu piecze ją to i pokazuje pazurki więc uważajcie)
2 na patyczku dajemy maść z pudeleczka- smarujemy głęboko i na "zewnątrz" też
doustnie
3 dalacin C- 2 razy dziennie po 10 mg (ta wiem jak to brzmi- podałam jej już dzisiaj i na jutro rano i wieczór przygotowałam dawki, resztę wezmę do pracy żeby podzielić dokładnie a nie "na oko" i w czwartek rano przywiozę na kociarnię) można podac rozpuszczony w strzykawce, na serek topiony albo z mokra karmę- dziś zjadła z mała ilościa mokrego i tak jest najłatwiej podać
4 ketokonazol mamy podawać 1/20 tabletki raz dziennie o tej samej porze ( racji tego że tabetka jest wielkości rutinoscorbinu to podzielenie jej na 20 części nożem jest absurdalne więc wzięłam i podziele w pracy - dostarcze w czwartek rano bo jutro pracuję do 20 więc nie dam rady wcześniej)
można podawać z mokra karmą
u weta powiedzieli że Józia może być w wolierze ale że była adwokatem "poczęstowana" to daliśmy ją do boksu nie wiem jak inne koty do niej podchodzą jak nikogo nie ma na kociarni ale jeśli istnieje możliwośc że mogą jej lizac po uszach to nie może być z nimi
po 3 tygodniach na kontrolę choć leki pewnie będzie brać przez ok 3 mies
leki dla Józi w reklamówce w szafce
Evik zapomniała kasy ze słoika zabrać wię cnie płaciłyśmy za wizytę bo jak się okazało kartą zapłacić nie mogłam a gotówki nie miałam przy sobie ( wyszło 55 zł i możemy zapłacić przelewem bądź na kontroli)
leki wykupiłam na własny koszt - paragon podrzucę żeby byl do wglądu na kocarni
wiiwii - z jednej strony gratulacje a z drugiej przykro że wyjeżdżasz
hidi pisze:Wiiwii, gratuluję i tak jak mówiłam- takiej decyzji nie ma co zazdrościć, ale robisz coś dla siebie i swojej przyszłości- powodzeniachoć nie ukrywam, że będzie nam Ciebie brakować
![]()
Marcisz- może uda Ci się wpaść po pracy? myślę, że nie zejdziemy się po dobranocce
właśnie- o której grill? skoro Marcisz nie będzie dochodzi też kwestia samego grilla- czy ktoś jeszcze ma pożyczyć? no i węgiel też potrzebny..
aange pisze:nic osłonowego nie dostala a ja zapomniałam o tym- zobacze czy mam coś w domu to podrzuce jutro na kociarnię
mar_tika pisze:aange pisze:nic osłonowego nie dostala a ja zapomniałam o tym- zobacze czy mam coś w domu to podrzuce jutro na kociarnię
Daj proszę znać czy masz coś w domu jak nie to jutro zakupię i podrzucę na kociarnię.
Marcisz umowa podpisana kopię można odebrać i życzę Wam kochani powodzenia na "nowj drodze życia"
evik75 pisze:mar_tika pisze:aange pisze:nic osłonowego nie dostala a ja zapomniałam o tym- zobacze czy mam coś w domu to podrzuce jutro na kociarnię
Daj proszę znać czy masz coś w domu jak nie to jutro zakupię i podrzucę na kociarnię.
Marcisz umowa podpisana kopię można odebrać i życzę Wam kochani powodzenia na "nowj drodze życia"
Dziewczyny, ja mam "Multilac" (probiotyk i prebiotyk) 6 kapsułek, mogę rano podrzucic, jak to dobre będzie.
mar_tika pisze:Tak jest prosimy o resztki pre/probiotyków.
Ja ostatnio zakupiłam 30 kapsułek za 16zł .Chyba dobra cena?
Andżelika zrób proszę taką samą rozpiskę obsługi Józi na papierze.Victor,p.Ewa i Marzenak nie mają dostępu do sieci,a antybiotyki muszą mieć ciągłość
Kto wpadł na system karteczek na boksach?Super!Przynjamniej wszyscy wiedzą kiedy kot był odrobaczony,szczepiony i wykastrowany.Darce barrrdzo podobaja się te czerwone magnesiki
mar_tika pisze:Andżelika zrób proszę taką samą rozpiskę obsługi Józi na papierze.Victor,p.Ewa i Marzenak nie mają dostępu do sieci,a antybiotyki muszą mieć ciągłość :
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości