Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia.Sasza pisze:aga1973 pisze:kociaki sa zaszczepione ,odrobaczone i zaczipowane![]()
pod koniec września mam je ponownie zaszczepic dawka przypominajaca
beda pod pełna kontrola weterynaryjna:)
no i oczywiscie za miesiecy 5-6 straca swoje klejnoty:)
Kiedy były szczepione?
wojtek_z pisze:Cudo szkraby! Gratuluję decyzji zaadoptowania obu!
Tylko po co im te dyndałki wokół szyjki?![]()
Mam nadzieję, że tylko na okoliczność sesji zdjęciowej zostały w to "przystrojone"...
Never pisze:Sprawdź kiedy kociaki trafiły na Paluch. To chyba są kotki ze szpitalika. czyli już chorowały i zostały wyleczone. Jeśli tak, to ryzyko panleukopenii jest niewielkie. Dużo tam zostało kociąt w dniu kiedy jechałaś je adoptować?
aga1973 pisze:Never pisze:Sprawdź kiedy kociaki trafiły na Paluch. To chyba są kotki ze szpitalika. czyli już chorowały i zostały wyleczone. Jeśli tak, to ryzyko panleukopenii jest niewielkie. Dużo tam zostało kociąt w dniu kiedy jechałaś je adoptować?
w pokoju 1 widzialam chyba 2starsze kociaki w pokoju nr 2 byl przepiekny czarny kot przypomnajacy czarna pantere piekny w 3 byly chyba 4 kociaki starsze i w sali u maluhow buly te moje 2 i jeszcez w duzym kontenerku siedzialy 2 albo 3 puchate laciate kulki ale troszke starsze od tych ale siedzialy w samym koncu kontenerka
Pani doktor mowila ze niedawno trafily do schroniska
Never pisze:aga1973 pisze:Never pisze:Sprawdź kiedy kociaki trafiły na Paluch. To chyba są kotki ze szpitalika. czyli już chorowały i zostały wyleczone. Jeśli tak, to ryzyko panleukopenii jest niewielkie. Dużo tam zostało kociąt w dniu kiedy jechałaś je adoptować?
w pokoju 1 widzialam chyba 2starsze kociaki w pokoju nr 2 byl przepiekny czarny kot przypomnajacy czarna pantere piekny w 3 byly chyba 4 kociaki starsze i w sali u maluhow buly te moje 2 i jeszcez w duzym kontenerku siedzialy 2 albo 3 puchate laciate kulki ale troszke starsze od tych ale siedzialy w samym koncu kontenerka
Pani doktor mowila ze niedawno trafily do schroniska
Hmmm... kociaki są tylko w 1 pokoju. Może do pozostałych dorzucili te większe z braku klatek?
Never pisze:tak się jeszcze zastanawiam... kociaki skoro są takie małe chyba nie zostały zaczipowane. jeśli są naprawdę malutkie - a były tam w sobotę takie, to może to te, które trafiły na Paluch w piątek / sobotę i je widziałam?
Jeśli mają poniżej 1 m-ca to szczepienie trzeba powtórzyć. Trochę też dziwi mnie szczepienie i odrobaczenie w tym samym dniu... Sprawdź dokumentację. Jeśli podasz mi numery tych kociąt upewnię się w czwartek które to były i jak długo przebywały w schronie.
cypisek pisze:Ściągnijcie im te dzwoneczki, mój wet mówi , aby każdy co założył kotu coś takiego sam sobie ponosił parę godzin koło uszu ..zwariować można.![]()
Za zdrowie kociaków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 123 gości