Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Moja dziczka po sterylce, którą nazwałam Majka, jakby chciała pokazać, że dobrze jej u mnie. Dzisiaj w nocy była spokojna, tylko bardzo chce wyjść z klatki. Nie dziwię się, nie jest przyzwyczajona do ograniczenia wolności, a jeszcze przecież widzi moje koty biegające po mieszkaniu i ciągnie ją do nich. I muszę ją pochwalić, dzisiaj pierwszy raz zrobiła do kuwety, bo jak do tej pory, robiła na posłanie.Jeszcze zostanie u mnie jakiś czas, będę ja obserwowała i zobaczymy.
lidka02 pisze:iwoo1 pisze:Moja dziczka po sterylce, którą nazwałam Majka, jakby chciała pokazać, że dobrze jej u mnie. Dzisiaj w nocy była spokojna, tylko bardzo chce wyjść z klatki. Nie dziwię się, nie jest przyzwyczajona do ograniczenia wolności, a jeszcze przecież widzi moje koty biegające po mieszkaniu i ciągnie ją do nich. I muszę ją pochwalić, dzisiaj pierwszy raz zrobiła do kuwety, bo jak do tej pory, robiła na posłanie.Jeszcze zostanie u mnie jakiś czas, będę ja obserwowała i zobaczymy.
Zostanie zostanie aż zostanie![]()
wiesiaczek1 pisze:Iwoo tak Cie podziwiam, szanuję, za to co robisz, jestes po prostu aniołem, a kiedyś bedziesz świętą, trzymam za Ciebie kciuki ,
moja Zuzia, co chyba pamietasz,ma prawdodopodobnie chlamydię, nastepne krople, maści, inny lekarz, ale chyba nareszcie jest lepiej, a jest takim skarbem , dobrym, madrym, wesołym i strasznym urwisem
lidka02 pisze:Faktycznie mina zostaw mnie w spokoju
iwoo1 pisze:lidka02 pisze:Faktycznie mina zostaw mnie w spokoju
Groźna małpa i syczy na mnie
lidka02 pisze:Witaj ja już też szkoda gadać chyba sobie zrobie przerwe ze wszystkim nie wyrabiam , mam troche problemów jeszcze i te choroby brak słów ...Życzę ci wszystkiego co najlepsze i za dobre domki , trzymaj się i serdecznie pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości