horacy 7 pisze:Nie zauważyłam już piszę o Rubinku.Rubin może mieć około 2,5-3 miesięcy .Od razu uprzedzam ,że jest inny chętny domek który dzisiaj ma być sprawdzany lecz to jeszcze nie przesądzone,może nic z tego nie być więc szansa jest.Rubinek jest tylko odrobaczony bo miał kk ,świerzb i nie mogłam go zaszczepić.Jest niezwykły,piękny marmurkowy,kocha człowieka ,śpi w łóżku i bardzo kocha inne koty.Najlepiej gdyby zamieszkał z innym kotem.To rozrabiaka który wszędzie wejdzie ,jednocześnie niezwykły słodziak.Jeden z najfajniejszych charakterów jakie przewinęły się przez mój dom,dużo piekniejszy niż na tej fotce ,to zdjęcie kilka godzin po zabraniu ze schroniska.Postaram się wstawić nowe.
Dziękuję bardzo za odpowiedź

Ja (nie)stety szukam kotka, który dobrze odnajdzie się w roli jedynaka.. tutaj już zostawiałabym Twojemu doświadczeniu osąd co do Rubinka

Tak jak wcześniej pisałam, chciałabym też, żeby kotek miał zadatki na bardziej mizistego niż samodzielnego, chciał spędzać czas ze mną, a nie tylko tolerował moją obecność. Wiem, że w przypadku malucha trudniej mówić o jego charakterze, ale z pewnością jakieś zadatki już ma i pewne preferencje też przejawia. Z opisu jest bardzo fajny. Chętnie zobaczyłabym też jego nowe zdjęcia i ustawiam się nieśmiało w kolejce, jako chętny domek.