Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Zmiotka - cudne imię.
Bolkowa pisze:na razie nie chce mi się na spacer wyjść a psa mnie mam. Tak więc w wygodnej pozie zaległam przed oknem.
kotkins pisze:Bolkowa chcesz mieć PSA??
Powiedz jakiego, powiedz...
Dostarczymy!
fiszka13 pisze:Bolkowa pisze:na razie nie chce mi się na spacer wyjść a psa mnie mam. Tak więc w wygodnej pozie zaległam przed oknem.
Do spacerów kot wystarczyChoć dziś nawet Bronisław śpi i tylko raz wołał na spacerek.
fiszka13 pisze:Bolkowa pisze:na razie nie chce mi się na spacer wyjść a psa mnie mam. Tak więc w wygodnej pozie zaległam przed oknem.
Do spacerów kot wystarczyChoć dziś nawet Bronisław śpi i tylko raz wołał na spacerek.
Kotkinsie, nie gratulowałam Ci jeszcze Leosia - cudny plaskacz.
shira3 pisze:Neigh pisze:On sie wprawdzie nazywa Pusia.......ale wedlug mnie wyglada jak ZMIOTKA. Nie wiem czemu - tak mi zdjecie powiedzialo. Bardzo ładne imie:-)
Bym się zdziwiła, jakby pozostała przy normalnym imieniu. Neigh...niezawodna, jak zwykle
Kotkinsie, nie gratulowałam Ci jeszcze Leosia - cudny plaskacz.
Neigh pisze:Nie moze mi tej Owcy darować:-) Shira kot który robi auuuu auuu oleeeeeeeeee nie istnieje. A mieszkał w moim domu.........Niewiarygodna była. Ze ja tego głupia nie nagralam i nie przeprowadziłam Quizu "powiedz kto taki dzwiek wydaje".NIKT by nie powiedzial, ze kot.
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970, zuza i 13 gości