Felek i Łatek mają DT zbieram 400 zł na operację str. 7

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2012 12:13 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

nisiek pisze:
Dusia123 pisze:Niestety na osiedlu tym mieszkają w większości okropni ludzie!!! Łatuś uratował właśnie mojego Maciusia, niestety nie mam warunków na jeszcze jednego kotka, będę go nadal dokarmiać i chronić, jest naprawdę piękny. Oststatnio pokazał się nowy kotek: czarny z białym krawacikiem i skarpetkami. Nie rozumię ludzi, którzy biorą zwierzęta a potem wyrzucają jak niepotrzebne przedmioty, jeszcze bardziej dziwią mnie ludzie, którzy znęcają się nad nimi lub nie pozwalają dokarmiać lub dawać schronienia. Czy można nazwać ich ludźmi????!!! Mam nadzieję,że znajdzie się ktoś wspaniały i zaopiekuje się tymi wspaniałymi kotkami :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Witam, zaginął mi kotek ma ok. 5 m , odrobaczony zadbany, czarny, ma białą modrkę, biały brzuszek i skarpetki, na szyi ma czerwoną obrożkę przeciw pchłom.Nazywa się Kilim, proszę pomóżcie 695777021 :cry:
Ul.Bronisławy/Barbary/Gazownia /Suble :cry: :cry:

Witam.
Czy Pani dzwoniła do schroniska, i w okolicy zaginięcia rozwiesiła Pani plakaty ze zdjęciem kociaka również w lecznicy FAUNA na Sublach? Proszę go szukać i pytać sąsiadów może ktoś go przygarnął z myślą, że jest kociakiem wyrzuconym.
Jak jest taka możliwość to proszę wkleić zdjęcia kociaka.
Ja w tych okolicach nie bywam więc ciężko mi pomóc. Jest taka możliwość, że przeszedł na Balinę bądź na osiedle B gdzie koty są pod nadzorem koleżanek i może one go gdzieś widziały. Proszę mi przysłać zdjęcia kociaka i krótki opis. Przekażę dalej.
Życzę powodzenia w szukaniu mam nadzieję, że się odnajdzie.

benita92

Od: Nie cze 28, 2009 10:33

Post » Czw sie 23, 2012 13:33 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

Na M jest czarny kotek z białymi skarpetkami i białym krawacikiem :cat3: :cat3: :cat3: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

Dusia123

Od: Pon sie 13, 2012 17:35

Post » Czw sie 23, 2012 13:52 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

benita92 pisze:
nisiek pisze:
Dusia123 pisze:Niestety na osiedlu tym mieszkają w większości okropni ludzie!!! Łatuś uratował właśnie mojego Maciusia, niestety nie mam warunków na jeszcze jednego kotka, będę go nadal dokarmiać i chronić, jest naprawdę piękny. Oststatnio pokazał się nowy kotek: czarny z białym krawacikiem i skarpetkami. Nie rozumię ludzi, którzy biorą zwierzęta a potem wyrzucają jak niepotrzebne przedmioty, jeszcze bardziej dziwią mnie ludzie, którzy znęcają się nad nimi lub nie pozwalają dokarmiać lub dawać schronienia. Czy można nazwać ich ludźmi????!!! Mam nadzieję,że znajdzie się ktoś wspaniały i zaopiekuje się tymi wspaniałymi kotkami :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Witam, zaginął mi kotek ma ok. 5 m , odrobaczony zadbany, czarny, ma białą modrkę, biały brzuszek i skarpetki, na szyi ma czerwoną obrożkę przeciw pchłom.Nazywa się Kilim, proszę pomóżcie 695777021 :cry:

Witam.
Czy Pani dzwoniła do schroniska, i w okolicy zaginięcia rozwiesiła Pani plakaty ze zdjęciem kociaka również w lecznicy FAUNA na Sublach? Proszę go szukać i pytać sąsiadów może ktoś go przygarnął z myślą, że jest kociakiem wyrzuconym.
Ja w tych okolicach nie bywam więc ciężko mi pomóc. Jest taka możliwość, że przeszedł na Balinę bądź na osiedle B gdzie koty są pod nadzorem koleżanek i może one go gdzieś widziały. Proszę mi przysłać zdjęcia kociaka i krótki opis. Przekażę dalej.

Witam, po pierwsze dziękuję za telefon i chęć pomocy.
Kotek znalazł się wczoraj, jest cały i zdrowy był parę domów dalej na ul.Budowlanych , dokarmiany przez miłą panią.Bardzo się cieszę :D cała rodzina szczęsliwa, kotek trochę zamotany, ale chodzi za mną wszędzie i cały czas mruczy :ryk:
jeszcze raz dziękuje!!!!!!Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie!
Pozdrawiam!

nisiek

Od: Pon sie 20, 2012 18:25

Post » Czw sie 23, 2012 20:34 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

Cieszę się bardzo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Ponawiam prośbę domki dla kocurków z osiedla M :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dusia123

Post » Czw sie 23, 2012 21:33 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

Po telefonie do Nisiek bardzo się ucieszyłam, że kocio się odnalazł. :ok: :ok: :ok: :ok: Moje gratulacje.
Jeżeli kocio jest samotny, tęskni i chodzi krok w krok to może Pani pomyśli o drugim kociaku w podobnym wieku.
:catmilk: :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: :cat3:
Polecam takie rozwiązanie.

Szukamy domków dla dwóch biednych kocurków. Zima tuż, tuż.
Przygarnij i uratuj przed mrozami.

benita92

Post » Czw sie 23, 2012 23:28 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

nisiek pisze:
benita92 pisze:
nisiek pisze:

Witam.

Witam, po pierwsze dziękuję za telefon i chęć pomocy.
Kotek znalazł się wczoraj, jest cały i zdrowy był parę domów dalej na ul.Budowlanych , dokarmiany przez miłą panią.Bardzo się cieszę :D cała rodzina szczęsliwa, kotek trochę zamotany, ale chodzi za mną wszędzie i cały czas mruczy :ryk:
jeszcze raz dziękuje!!!!!!Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie!
Pozdrawiam!

Cieszę się że tak szybko się odnalazł :D Popieram sugestię benity 92 jak będzie miał towarzystwo będzie mu raźniej.Lepiej skorzystać z dobrej rady teraz a niżeli dojść do takiego wniosku jak kocio będzie starszy i trudniej mu będzie zaakceptować nowego domownika.

Azile

Od: Sob maja 29, 2010 12:46

Post » Pt sie 24, 2012 16:49 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

Biedne, kochane kotki.. Aż się serce ściska jak się o nich czyta.. :(
Mam nadzieję, że niedługo znajdą domy, a ich właściciele docenią jak cudowne to są zwierzęta. :1luvu:
Nie rozumiem tych ludzi, którzy wyrzucili je na ulice.
ZWIERZĘTA TEŻ MAJĄ UCZUCIA!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Inez227

Od: Pt sie 24, 2012 16:37

Post » Sob sie 25, 2012 11:44 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: Kocurki z M nadal poszukują domów!!!!!!!!!!!

Dusia123

Post » Sob sie 25, 2012 23:31 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

Łatuś bardzo ufny kocurek jak widać nie tylko do ludzi wczoraj został pogryziony przez psa. Dusia123 z paniami, które dokarmiają koty smarują pogryzienie. Jak będzie trzeba udamy się z nim do weta.

Obrazek

Na szczęście nie jest nigdzie więcej pogryziony.

Pilnie szukamy domków dla nich dwóch bądź jednego wspólnego.

Obrazek

Obrazek

Jesień i zima tuż tuż. Feluś przy kiepskiej pogodzie bardzo cierpi z powodu starych złamań łapek. Przebywając w domu uniknął by boleści.

Kto pokocha pokrzywdzone przez los dwa kocurki? Daj szansę na lepsze kocie życie.

:kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok:

benita92

Post » Nie sie 26, 2012 9:17 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie sie 26, 2012 13:01 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

:catmilk: :catmilk: Będą wspaniałymi towarzyszami zimowych wieczorów :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Dusia123

Post » Nie sie 26, 2012 20:26 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

Inez227 pisze:Biedne, kochane kotki.. Aż się serce ściska jak się o nich czyta.. :(
Mam nadzieję, że niedługo znajdą domy, a ich właściciele docenią jak cudowne to są zwierzęta. :1luvu:
Nie rozumiem tych ludzi, którzy wyrzucili je na ulice.
ZWIERZĘTA TEŻ MAJĄ UCZUCIA!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Witaj Inez227.
W 100% popieram.

ZWIERZĘTA TEŻ MAJĄ UCZUCIA!!!!!!!!!!!!!!!!

benita92

Post » Pon sie 27, 2012 16:19 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

Biedne, bezbronne kocurki potrzebują domku :!:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon sie 27, 2012 18:54 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: Feluś, Łatuś i Czarny czekają na dobrych ludzi :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Dusia123

Post » Wto sie 28, 2012 9:05 Re: Pokrzywdzone przez los 2 dorosłe kocurki szukają DT/DS T

Może to przeoczyłam, ale czy kocurki mają ogłoszenia?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

[poprzednia][następna]