nisiek pisze:Dusia123 pisze:Niestety na osiedlu tym mieszkają w większości okropni ludzie!!! Łatuś uratował właśnie mojego Maciusia, niestety nie mam warunków na jeszcze jednego kotka, będę go nadal dokarmiać i chronić, jest naprawdę piękny. Oststatnio pokazał się nowy kotek: czarny z białym krawacikiem i skarpetkami. Nie rozumię ludzi, którzy biorą zwierzęta a potem wyrzucają jak niepotrzebne przedmioty, jeszcze bardziej dziwią mnie ludzie, którzy znęcają się nad nimi lub nie pozwalają dokarmiać lub dawać schronienia. Czy można nazwać ich ludźmi????!!! Mam nadzieję,że znajdzie się ktoś wspaniały i zaopiekuje się tymi wspaniałymi kotkami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Witam, zaginął mi kotek ma ok. 5 m , odrobaczony zadbany, czarny, ma białą modrkę, biały brzuszek i skarpetki, na szyi ma czerwoną obrożkę przeciw pchłom.Nazywa się Kilim, proszę pomóżcie 695777021
Ul.Bronisławy/Barbary/Gazownia /Suble![]()
Witam.
Czy Pani dzwoniła do schroniska, i w okolicy zaginięcia rozwiesiła Pani plakaty ze zdjęciem kociaka również w lecznicy FAUNA na Sublach? Proszę go szukać i pytać sąsiadów może ktoś go przygarnął z myślą, że jest kociakiem wyrzuconym.
Jak jest taka możliwość to proszę wkleić zdjęcia kociaka.
Ja w tych okolicach nie bywam więc ciężko mi pomóc. Jest taka możliwość, że przeszedł na Balinę bądź na osiedle B gdzie koty są pod nadzorem koleżanek i może one go gdzieś widziały. Proszę mi przysłać zdjęcia kociaka i krótki opis. Przekażę dalej.
Życzę powodzenia w szukaniu mam nadzieję, że się odnajdzie.