Nie tylko dla VIP-ów, cz.6...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 24, 2012 23:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob sie 25, 2012 7:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

katarzyna1207 pisze: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aaaaa ...pokrzyw to im na pewno nie brakuje .... I spadam stąd bo mnie vipek utłucze jak przeczyta ... :twisted: :twisted: bo podobno leżącego się nie kopie .... :wink:

nie utłucze, nie utłucze.... a pokrzywy sa bardzo zdrowe ;)
Kasiu a tak w ogóle to zarezerwuj sobie jakąś wolną chwilę w weekend 7-8.09 ;)

alab108 pisze:Zapraszam :P viewtopic.php?f=20&t=145473

byłam..... widziałam.... ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob sie 25, 2012 7:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Zaglądam i martwię się o łapkę Plamusia :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob sie 25, 2012 12:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

o ludzie! nie ma człowieka kilka dni i już w lesie z czytaniem 8O
ale już doczytałam :D
po fakcie ale profilaktycznie :ok: :ok: :ok: za wszystko
:mrgreen:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Sob sie 25, 2012 19:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

No som przecież vipki, no.... :mrgreen: .
Witam cioteczki wieczornie :D .

Na samym początku chciałabym podziękować za głosiki na Plamisia w konkursie ciociom MalgWroclaw, Moenie, Dilah, Karolek(ona), Meg11, Izka53 i Zireael666. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cioteczkom nie zaglądającym na nasz wątek a mimo to głosującym na Plamka, podziękujemy na wątku konkursowym :1luvu: .
Ja naprawdę jeszcze nie mogę w to uwierzyć, że mój Plamiś głosiki dostaje... 8O .
Jakie to przyjemne jest!
Nie ważne, czy wygra, ale dla mnie ważne, że się komuś podoba :D :D .

Dziś Ringo biegał sobie bez kagańca.
Normalnie oszalał! :ryk:
Pędził przez ogród z wywieszonym jęzorem, szczęśliwym pysiem, ogon o mało mu się nie urwał od merdania :D .
Nie wiedział, co ma robić ze szczęścia.
Długo bawiliśmy sie piłeczką...jak on umie sie bawić!
Ganial za tą piłeczką jak głupi, nosem trącał, łapkami popychał...
Zabawa była przednia, dawno się tak nie uśmiałam :ok: .
Dziś bawil sie jak naprawdę młody, beztroski, szczęśliwy pies...aż mi oczy zwilgotniały...
Szkoda, że nie mam kamery, bo dopiero byście zobaczyły! :ok: .

Plamisia łapka stanęła w miejscu.
Nie jest lepiej, ale i nie gorzej.
No cóż, spodziewałam się tego, Plamkowi rany goją się tak, jak się goją, parszywie i tyle :( .
Prognozuję, że dość długo sie pomęczymy, ale w końcu damy radę :ok: .
Nie z takimi rzeczami sobie Plam mój radził :1luvu: .

Ciociu Katarzyno, ekhem ekhem...a i owszem, pokrzywy u nas jak malowane :mrgreen: .
Niektóre wyższe ode mnie :mrgreen: .
A co tam, pokrzywa też roślinka, przynajmniej romantyzmu nie będę mieć :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob sie 25, 2012 19:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Gosia..Ty se jaj z mojego osobistego zięcia nie rób... Przecież on jest w pierwszej piątce pingwinków miau...Cudny jest...I proszę tu nie być skromną...Łapulinkę szybko leczyć,bo moje panny się martwią...Fajnie,ze Ringo się bawi beztrosko....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob sie 25, 2012 19:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (to do pokrzyw) ....

WIDZIAŁAM Olusia ... jest ODLOTOWY .... :1luvu: :1luvu: a japę drze straszliwie .... :twisted: :twisted: Ale zakochałam się w Bubusi ... (no i oczywiście poryczałam w związku ze wspomnieniem Frani ...Ani też oczy wilgotniały
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob sie 25, 2012 19:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Reniu, a ja przy okazji chciałam Ci jeszcze raz podziękować :1luvu: ....ta maść faktycznie cuda u Plamka czyni :D .

Kasia, ja tak ze zdjęć to sie w Aniowej Bajce zakochałam...ale jak je poznałam na żywo, to Bubusia pobiła wszystkie na głowę :1luvu: . No tak...Franeczke przypomina....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob sie 25, 2012 19:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Gosia ...Ty mnie nie dziękuj...Ja Plamka kiedyś wymiziam i to dopiero będzie satysfakcja.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob sie 25, 2012 19:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

kocurzyca41 pisze:Gosia ...Ty mnie nie dziękuj...Ja Plamka kiedyś wymiziam i to dopiero będzie satysfakcja.... :mrgreen:

Renia, Ty nie dziękuj, bo to miziak straszny...nie opędzisz się potem :mrgreen: .

vip

Post » Sob sie 25, 2012 19:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

jesooo....
padam...
wróciłam od dziadków i z działki i przywiozlam wielki wiecheć koperku ale jutro się nim chyba zajme bo dziś nie mam weny...... a jeszcze jutro jadę na wieś i wrócę z owocami do przetworzenia......
aaa i przywiozłam pomidory koktailowe :) jakieś 3 lata temu sama je z nasion wyhodowalam i od tamtego czasu same się wysiewają i co roku jest ich duuużo :) a ja je uwielbiam bo się fajnie podjada takie: małe, dobre i zdrowsze od cukierów :mrgreen:

Gosia niech sobie Plamo bedzie pieszczochem...
no i fajnie że Ringo się powoli oswaja... a jak dogaduje się z resztą vipkowa?
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob sie 25, 2012 19:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

vip pisze:
kocurzyca41 pisze:Gosia ...Ty mnie nie dziękuj...Ja Plamka kiedyś wymiziam i to dopiero będzie satysfakcja.... :mrgreen:

Renia, Ty nie dziękuj, bo to miziak straszny...nie opędzisz się potem :mrgreen: .

Ja mogę długoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob sie 25, 2012 19:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Asiu, generalnie Michasia już bez kagańca, no i jakoś się dogadali :ok: .
Co do kotów, to Ringo żywo interesuje się Antosiem...jeszcze nie wiem, czy pozytywnie czy negatywnie.
Antoś bardzo go frapuje, przede wszystki dlatego, że jest bardzo szybki, bez przerwy sie rusza, skacze, biega...
A wczoraj oba moje psy zgodnie popędziły za małą łasiczką, oczywiście jak dobiegły, to po stworzonku- wyjątkowo urokliwym zresztą- już nawet śladu nie było :mrgreen: .

Reniu, hmmm....Plamo tez może :ryk: .

vip

Post » Sob sie 25, 2012 19:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

vip pisze:Plamo tez może :ryk: .

zdaje się, że sprawdzimy :mrgreen:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob sie 25, 2012 20:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

johaśka pisze:
vip pisze:Plamo tez może :ryk: .

zdaje się, że sprawdzimy :mrgreen:

No Asia, Ty to akurat juz masz sprawdzone :ryk: .

vip

[poprzednia][następna]