viris pisze:Z Wąskim źlezwymiotował tą odrobinę tuńczyka którą zjadł i coś chyba jeszcze ze schronu, nie je
w kuwecie pusto.
Ma widoczny światłowstręt.
Cholera jasna... Co to może być
EDIT: Toksoplazmoza?
Moderator: Estraven
viris pisze:Z Wąskim źlezwymiotował tą odrobinę tuńczyka którą zjadł i coś chyba jeszcze ze schronu, nie je
w kuwecie pusto.
Ma widoczny światłowstręt.
viris pisze:Wąski zrobił dwa razy koo - na szczęście tu trafił do kuwety - oby tak zostało. Niestety do sikania służy wszystko, tylko nie kuweta.... przy mnie wylazł z kuwety, poszedł na czyste posłanie i od razu siknął ;/

-chorutek
- braciszek lub siostrzyczka chorutka wygląda nieźlesunicram pisze:Wyprzedziłaś mnie, dobrze. Ale widzę, ze już na tydzień coś się znalazło.
ulvhedinn pisze:sunicram pisze:Wyprzedziłaś mnie, dobrze. Ale widzę, ze już na tydzień coś się znalazło.
Tia, znalazłDwie takie niezależnie od siebie podały namiar na mnie......
ulvhedinn pisze:Jedna taka z TOZu.......![]()
Jestem na chacie łapalna pewnie od środy, ale dzwoń, bo mam dziki sajgon....
-712, kocur, 2 lata, bardzo duży, mega miziasty, znaleziony 22 sierpnia.
-713, kotka, 2 lata, ma być odebrana
-668, koteczka, 7 tyg.
-594,595, kocurki, 7 tyg.
-408 lub 409, koteczka, 2,5 m-ca
-697, koteczka, 4 lata
-636 lub 637, 3 m-ce, dziewczynka, aniołek
-464,465, 3 m-ce, dziewczyna i chłopak
-690, 4 lata, kocurek
-709,6lat, kocurek, uraz pyszczka
-445, 3 m-ce, dziewczyna
-725,4-m-ce, kocurek, bidulek

-676,5 lat, mieszanka persa, wysterylizowana panienka, wspaniała, zdjęcia nie oddają jej uroku
-685, 10 lat, kocurek, "znaleziony" 11 sierpnia, bardzo miły, kruchy staruszek, szkoda go na wybiegi, pewnie od razu się tam posypie...
-682, 3 lata, kocurek, interw.
-koteczka 351/12, 6 lat,
-kocur 292/12, 4 lata, w schronie od maja, miziasty
-kocurek, dziczek, bardzo, bardzo chory, trafił na izolatkę, nie wiadomo czy z tego wyjdzie, bo prawdopodobnie ma fip
-koteczka 174/12, 10 lat, w schronie od marca, właściciel zostawił ją na przetrzymanie przed pójściem do szpitala. nie wiadomo czy stamtąd nie wrócił, czy po prostu z niej zrezygnował. ostatnio bardzo cierpiała z powodu zepsutych zębów, obecnie jest po usunięciu kilku, które były zupełnie zepsute.
-kocurek, 4 lata, nr 230/12, w schronie od kwietnia, wygląd zakapiora, charakter anioła.
-koteczka, 345/12, piękna, srebrzysta pręgowana, na początku biła inne koty, teraz spokojna, chyba się poddała
-kocurek 426/12, wspaniały, łagodny miziak, w schronie od czerwca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Czikulinda, PakaRobaka i 220 gości