Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mulesia pisze:Magda.
Może przyda Ci się ten wątek
viewtopic.php?f=1&t=120970&hilit=za+co+p%C5%82aci%C4%87
Magda D. pisze:Mulesia pisze:Magda.
CzytałamI myślę, że wpasowałam się w powyższą instrukcję
Wątek na miau.pl nie jest jedynym miejscem, w którym umieściłam te kiciaki do adopcji, ale tutaj pokładam trochę większe nadzieje, bo widzę, że to forum odwiedzają osoby, które koty rzeczywiście lubią. I gdyby ktoś za jego pośrednictwem zdecydował się na adopcję, mogłabym mieć prawie pewność, ze moi podopieczni trafią w dobre ręce
Mulesia pisze:Magda D. pisze:Mulesia pisze:Magda.
CzytałamI myślę, że wpasowałam się w powyższą instrukcję
Wątek na miau.pl nie jest jedynym miejscem, w którym umieściłam te kiciaki do adopcji, ale tutaj pokładam trochę większe nadzieje, bo widzę, że to forum odwiedzają osoby, które koty rzeczywiście lubią. I gdyby ktoś za jego pośrednictwem zdecydował się na adopcję, mogłabym mieć prawie pewność, ze moi podopieczni trafią w dobre ręce
Tylko, że tutaj wszyscy strasznie zakoceni.
Poza tym - jak słusznie zauważyłaś - byłaby to "prawie pewność", bo niestety zdarza się, że domki forumowe zawodzą ( w przypadku niektórych określenie "zawodzą" jest eufemizmem ).
Do poczytania:
viewtopic.php?f=1&t=117164&hilit=Angalia
viewtopic.php?f=1&t=110981
Powodzenia w szukaniu domków życzę
Magda D. pisze:Dwie kotki - Mamcia i Maniusia pojechały dzisiaj do nowego domu. Na swoją szansę czekają jeszcze Gapcio i Junior (ten sfotografowany w kartonie).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości