BOZENAZWISNIEWA pisze:aga9955 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Ja jeszcze ponowie prosbe o zabranie od LIDKI02 3 chorych maluszków chociaż.Dwa sa niewidome i jeden ciezko chory(niedobór wzrostu ma)...Czy KTOŚ może zabrac do siebie dwupaczek slepków,albo jakiegos innego maluszka,bo jest ich sporo jeszcze...sa na działceMalutkie slepinki sa ze soba zrzyte i idą w dwupaku...
No wlasnie , po to caly watek pomocowy powstal, zeby u Lidki nie bylo takich chorych maluszkow. Zeby sterylkami ograniczyc populacje. Po to zeby zawalczyc z gmina o uwage i pieniadze.
edit: przypomne ,ze został ow watek zamkniety na prosbe zalozycielki.
tak,został zamkniety,bo sie Lidka wkurzyła...dajcie jej czas,nie krytykowac ciagle i nie naciskac...no tez uwazam,że ten watek trzeba otworzyc,bo samemu się nie da...albo "da"nie tak jak trzeba...Lidka się uspokoi i mam nadzieje źe watek otworzy...Duzo się dzieje,niestety jak jest ktos uczciwy i takie "newsy'na swój temat słyszy to szlag go trafia..i nie chce juz żebrac/prosić i się upokarzac.Nie wiem ,dla mnei prosba o pomoc jest upokarzająca..mysle,że i dla Lidki tez,tym bardziej ,ze nie jest bogata i słyszała,ze się z kotów utrzymujeto jest okrutne co ludzie wypisują,pieprza głupoty jednym słowem,a Lidka się przejmuje..i wcale sie nie dziwię
Ja tylko z ciekawosci zapytam, czy Ty Bozeno masz jaka misje, jestes adwokatem lidki? Bo Lidka chyba moze sama odpowiadac za swoja dzialalnosc i za swoje decyzje. Mimo wszystko.