alab108 pisze:Zapraszam serdecznieviewtopic.php?f=20&t=145473
Alu, Danusiu bardzo, bardzo dziękuję.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Zapraszam serdecznieviewtopic.php?f=20&t=145473
fumcia pisze:trafiłam dzisiaj na Twój wątek,przeczytałam,jesteś następnym kocim aniołem na tym forum,wielkie ukłony...
fumcia pisze:z wysypu kociego mam 2 szt,dzisiaj bylm z dzikuskiem u weta ma łapke do amputacji,chyba nie będziemy mieć spokoju...
dana2509 pisze:lena89 pisze:Nie do końca w temacie, ale zeby nie zakładać niego wątku.. Przeglądając Bazarek przyszło mi do głowy, ze mogłabym oddać trochę swoich niepotrzebnych rzeczy dla korków. W prawdzie ubrania czy buty może nie przydadzą im sie bezpośrednio, ale widziałam, ze dziewczyny sprzedają rożne rzeczy, a pieniążki idą do potrzebujących zwierzakow. Może ktoś mi podpowie, jak cos takiego zorganizować? Do kogo sie zwrócić? Rzeczy są fajne, w stanie bdb lub nowe, z sieciowej typu Zara, Mango, H&M - może akurat by sie komuś podobały i udałoby sie troszkę pieniazkow dla kociakow uzbierać?
Jeśli można, proszę o przeznaczenie rzeczy na bazarek dla dt joanna3113 na leczenie jej kotów.
dana2509 pisze:Asiu- kopiuję z wątku viewtopic.php?f=13&t=145497dana2509 pisze:lena89 pisze:Nie do końca w temacie, ale zeby nie zakładać niego wątku.. Przeglądając Bazarek przyszło mi do głowy, ze mogłabym oddać trochę swoich niepotrzebnych rzeczy dla korków. W prawdzie ubrania czy buty może nie przydadzą im sie bezpośrednio, ale widziałam, ze dziewczyny sprzedają rożne rzeczy, a pieniążki idą do potrzebujących zwierzakow. Może ktoś mi podpowie, jak cos takiego zorganizować? Do kogo sie zwrócić? Rzeczy są fajne, w stanie bdb lub nowe, z sieciowej typu Zara, Mango, H&M - może akurat by sie komuś podobały i udałoby sie troszkę pieniazkow dla kociakow uzbierać?
Jeśli można, proszę o przeznaczenie rzeczy na bazarek dla dt joanna3113 na leczenie jej kotów.
lena89 napisała, że fanty są dla Ciebie![]()
O zrobienie bazarku poprosiłam Alę. Zgodziła się
fumcia pisze:kotek odszedł na sepse wczoraj o 21.30, rana była zakażona,dziekuje Joasiu za pozytywne myślenie.
fumcia pisze:dziekuje dziewczyny.Joasiu napisz jak Twoje koteczki, jak ich zdrowie?masz chętnych na tymczaski?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kanciaaa, Patrykpoz i 140 gości