Z doświadczenia z pijaczkami, wiem że mają dobre serca.... Tylko te drzwi .... Bleeee
Proszę numer konta na priv. Chciałabym wspomóc, choć troszkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Jesli ma przyjechać do Kasi i mnie w jakimś sensie to do Warszawy, a nie Poznania.
Anna nie wycinaj kołtunów, poza takim wiszącymi ew. Persa jest bardzo łatwo skaleczyć tzn. obciąć kołtun razem ze skórą. Niestety często się to zdarza - lepiej jest wiec ogolic. Ale zanim się ogoli ( co najcześciej wymaga przyśpienia ) KONIECZNE są badania. Persa się nie usypia bez badań - ze względu na nerki.
Neigh pisze:Mogę załawić 20 kg karmy za 60 zł. Nie wiem jakiej, bo nie dopytałam. Jeśli uważasz, że ludzi ( kota ) trzeba wspomóc, to się to zrobi.
Neigh pisze:Ania ma zepsuty internet ( przewidywany czas naprawy 60 h ). Aktualnie staramy się ogarnąć jakiś transport Łodz - Warszawa - wszela pomoc mile widziana.
Ludzi można wesprzeć - ale nie finansowo. O ile rzecz jasna się zobaczy, że to w czymś pomaga, a nie "idzie na przelew"
BOZENAZWISNIEWA pisze:Łatwo się innych osadza,ale bieda czeto prowadzi do pijaństwa(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Szymkowa i 251 gości