The Szops pisze:Przepiękne jest to zdjęcieooo widzę, że wklejasz dalej...
Zdjęć zrobiłam 646

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Przepiękne jest to zdjęcieooo widzę, że wklejasz dalej...
moni_citroni pisze:Witajcie po długiej przerwie.
Pod koniec wrzesnia będę w Sosnowcu i chciałabym przywieźć cos do jedzenia dla kotów, nie wiem jednak czym je karmicie.
Suche RC niestety jest u nas duzo droższe niż w Polsce, więc nie opłaca się go przywozić, to juz lepiej wrzuce Wam troche pieniędzy do skarbonki.
Nadal dajecie kotom te tacki z Rossmanna ? Czy może coś innego ?
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 20.08.-26.08.2012 r.
20.08. pon. rano Marta wie. Ewa
21.08.wt. rano Kasia wie. Cookie
22.08. śr. rano Kasia wie Iwona
23.08. czw.rano Marta wie. Cookie
24.08. piat rano CatAngel wie. brak
25.08. sob. Dorota wie. Teresa
26.08. niedz. rano brak wie. Alienor
Cookie1706 pisze:Gosiu zdjęcia Misiaczka przepiękne
Jak się z nimi ogarniesz czekam na mail i wysyłam je dalej w eter
The Szops pisze:My byliśmy u weta, więc podałam jedzonko i antybiotyk Orzeszkowi - przy okazji.
Elenkowce dostały po zastrzyku, a na jutro wieczór mają na wynos (są w witrynce). Pobrałam jeszcze jedną próbkę kupy Łokera.
Pojechał też do weta kociak biało-czarny ze zdrowej, ten ze schronu. Dostał imię Melchior. On ma trzecie powieki na pół oka już od dłuższego czasu i dzisiaj była zgłaszana sraczka. Kociak zapewne ma inwazję obcych. Był kilka dni temu odrobaczany, ale dzisiaj znowu dostał procox, ma mocno wydęty brzucholek, powinien dostac pro-kolin. Za kilka dni powinien się pokazac u weta. On miał chyba jechac jutro do M1, pytałam
The Szops pisze:Orzeszek dostaje antybiotyk od 22.08 przez 10 dni (no i ten cholerny grzyb na pyszczku przy wąsach)
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, luty-1 i 81 gości