Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilka Mrau pisze:Znalazlam jescze kilka :
" * Dwa koty walczące ze sobą w pobliżu umierającego człowieka lub na grobie wkrótce po pogrzebie, to w rzeczywistości Szatan i Anioł walczące o władzę nad duszą zmarłego. "
Lilka Mrau pisze:* Niektórzy chłopi ukraińscy wierzą, że kota starszego niż trzynastoletni należy pozbyć się z domu, gdyż w tym wieku staje się sprytniejszy i mądrzejszy niz człowiek
Lilka Mrau pisze:* Czarny kot w domu żony marynarza chroni męża przed nieszczęściem.
felin pisze:"Pani, ladna skórka by z niego byla."
Lilka Mrau pisze:Nie należy wpuszczać kotów do pokojów, w których toczą się rodzinne rozmowy, bo rozniosą one plotki po okolicy. "
Wyga pisze:Lilka Mrau pisze:Nie należy wpuszczać kotów do pokojów, w których toczą się rodzinne rozmowy, bo rozniosą one plotki po okolicy. "
Ja zawsze myślałam, że to wina otwartych okien, burzliwej dyskusji i starej pierdoły podsłuchującej pod oknem
Erin pisze:Bo to nie ludzie, to dwunożna padlinaOni już za życia się rozkładają. Czy nimi gardzę? Raczej czuję wstręt
Przeczytałam wątek i podpisuję się pod Waszymi komentarzami. Z wszystkimi tymi "mądrościami" się spotkałam.
I też mi za każdym razem wszystko opadało
Wyga pisze:Słyszałyście o tym zabobonie, że jak ma się koty to nie można zajść w ciążę?![]()
To ja, czekając w kolejce do gina spotkałam się ze strasznie zaskoczonym spojrzeniem pewnej pani, która jak się dowiedziała, że mam koty i jestem w ciąży uznała, że uwaga: To niemożliwe i że powinnam jak najszybciej pozbyć się kotów bo to zagraża dziecku, mnie i w ogóle wszystkiemu..
Kot - śmiertelne zagrożenie![]()
Nie mogłam się powstrzymać od śmiechu, a pani się obraziła...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 141 gości