Złosiej -czarno biały terrorysta ^^

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 24, 2012 10:21 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

madry ten Twoj Psocis byl :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sie 24, 2012 10:24 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

W tym samym czasie oboje z Pigułką bardzo lubili się bawić wszystkim, co okrągłe. Któregoś dnia nie mogłam znaleźć korka od zlewu. Wzięłam Psota na ręce i powiedziałam: Psocisiu, gdzie jest korek? Pokaż łapkąąą. Psot wyciągnął łapkę i pokazał.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sie 24, 2012 10:30 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

:ryk: :1luvu: no i niech mi jeszcze ktos powie, ze koty sa falszywe, glupie itp, przeciez to wszystko jest dowodem na to, ze to niezwykle inteligentne istoty, tylko trzeba chciec umiec znalezc z nimi wspolny jezyk :)

Podobnie bylo z Awatarkiem [*] moim ziomalkiem, przyjacielem, kotem mojej kolezanki. Np.siedzialam sobie z nim sama w pokoju, a kolezanka cos w kuchni robila. Widze, ze koti glodny, no to patrze na niego i pytam: "Awatarku, jestes glodny? No to idz do kuchni i powiedz panci, zeby ci dala cos zjesc". Patrze, a kot idzie do kuchni, wchodzi tam, zaglada do miski-pusta. Ok, podchodzi do mojej kolezanki, patrzy jej prosto w oczy i... "mmmiiiaau" 8O 8O :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu:
Taki byl madry inteligencik kochany :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sie 24, 2012 11:12 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Obrazek
Witajcie ...dziś mamy pochmurny deszczowy dzien ,zimno i mokro.brrr

Ja też uważam ze kociaki to bardzo mądre zwierzaki (woo nawet nie czuje kiedy rymuje xD)
np Złosiowi ciagle wpada gdzies jego ulubiona niebieska pileczke dzwoniaca i czesto przybiega do mnie z miauczeniem zebym przyszla mu ja wyciagnac^^
a dziś kupiłam maluchowi pasztecik dla juniorkow ,przyszlam z zakupow a male biegiem za szafe , dobrze wie ze tam sie nie wlazi i pewnie o to mu chodzilo ^^ wiec wyciagam puszeczke i mowie " oj Złoś ja mam dla ciebie smakołyk , a przecież smakołyki są dla grzecznych kotków, a ty nie jestes teraz grzeczny, przeciez za szafe nie wolno wchodzic" A Złoś zerka to na puszke to na mnie , po chwili grzecznie siedzial przy miseczce:P:P

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Pt sie 24, 2012 11:28 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Szkoda że on tak żadko ma takie przebłyski dobrego zachwania:P:P Ale to niemowlak jeszcze , wiem ze chlopiec ma potencjal ^^

Pare dni temu ogarniajac pokoj znalazlam kawalek materialu ktory nam zostal po budowe drapaka , uznalam ze moze sie pozniej przydac wiec polozylam do gory na polke drapaka, dzis jak wracalam z lazienki w pokoju zastalam taki widok http://www.flickr.com/photos/lilusia/78 ... /lightbox/ wczesniej nie widialam zeby sie po tym palu wspinal, pewnie ten zwisajacy material go zachecil :)

Lilka Mrau

Post » Pt sie 24, 2012 12:31 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Lilka Mrau pisze:Szkoda że on tak żadko ma takie przebłyski dobrego zachwania:P:P Ale to niemowlak jeszcze , wiem ze chlopiec ma potencjal ^^

Pare dni temu ogarniajac pokoj znalazlam kawalek materialu ktory nam zostal po budowe drapaka , uznalam ze moze sie pozniej przydac wiec polozylam do gory na polke drapaka, dzis jak wracalam z lazienki w pokoju zastalam taki widok http://www.flickr.com/photos/lilusia/78 ... /lightbox/ wczesniej nie widialam zeby sie po tym palu wspinal, pewnie ten zwisajacy material go zachecil :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sie 24, 2012 13:13 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

o! Alpinista :P
A propos budzenia, to poza małym Nazirkiem, który godzinę 2-3 uważa za czas zabaw, to nie mam kłopotów. Wszyscy wstają dopiero po mnie. :mrgreen: Całe szczęście, bo jestem śpiochem. :)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt sie 24, 2012 13:58 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Aaa!! Cóż za nieszczęście !! Pancia popsuła mi piłeczke:( moją ukochaną niebieską piłeczkę z dzwoneczkiem :(
Mówi ze nie chciała , że to był wypadek i że jest jej przykro,a poza tym że to moja wina bo ciagle rozrzucam gdzieś zabawki , i akurat piłeczka znalazła sie pod kanapą w trakcie składania , i pękła :( a ja tak lubiłem sie nią bawić:( Pancia obiecała że zaraz pójdziemy do sklepu kupic nową . Ale nie wierze żeby gdzieś była druga taka fajna niebieska piłeczka z dzwoneczkiem:(

Złosiek

Lilka Mrau

Post » Pt sie 24, 2012 14:01 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Lilka Mrau pisze:Szkoda że on tak żadko ma takie przebłyski dobrego zachwania:P:P Ale to niemowlak jeszcze , wiem ze chlopiec ma potencjal ^^

O! Jaka cudna fotka!!!
Tylko nie wiem czy na tym palu to siedzi miś panda czy koala :ryk:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt sie 24, 2012 14:03 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

AnnAArczyK pisze:O! Jaka cudna fotka!!!
Tylko nie wiem czy na tym palu to siedzi miś panda czy koala :ryk:

Pandala albo koalanda albo Zlosiala albo Zlosianda...^^

Lilka Mrau

Post » Pt sie 24, 2012 14:09 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Lilka Mrau pisze:Aaa!! Cóż za nieszczęście !! Pancia popsuła mi piłeczke:( moją ukochaną niebieską piłeczkę z dzwoneczkiem :(
Mówi ze nie chciała , że to był wypadek i że jest jej przykro,a poza tym że to moja wina bo ciagle rozrzucam gdzieś zabawki , i akurat piłeczka znalazła sie pod kanapą w trakcie składania , i pękła :( a ja tak lubiłem sie nią bawić:( Pancia obiecała że zaraz pójdziemy do sklepu kupic nową . Ale nie wierze żeby gdzieś była druga taka fajna niebieska piłeczka z dzwoneczkiem:(

Złosiek

Nie płacz maluszku, takie jest życie :wink:
zanim skończysz płakac Twoja Duża będzie miała nową piłeczkę, moze jeszcze łądniejszą?
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt sie 24, 2012 15:43 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

To znowu ja Złoś,bylismy z Pancią i tym małym panciem w sklepie kupic nowa pileczke , nie mogłem uwierzyć ! Nowa niebieska piłeczka z dzwoneczkiem, taka sama jak tamta zepsuta!ZNOWU MAM MOJA KOCHANA PILECZKE!! http://www.flickr.com/photos/lilusia/78 ... /lightbox/
A mały pancio kupił mi jeszcze taka smieszna szara myszke ,ona wydaje z siebie taki smieszny dzwiek i mi ucieka, ale co chwilka sie zatrzymuje , a wtedy maly pancio zabiera ja na momencik a jak stawia ja spowrotem na podloge to ta mysza znowu mi ucieka Oo http://www.flickr.com/photos/lilusia/78 ... /lightbox/ .Juz mi sie znudzilo ja ganiac , a poza tym moja pileczka jest najfajniejsza i tak fajnie dzwoni.Zmeczylem sie , poszedlem sie najesc i teraz ide spac pod biurko przy nogach mojej panci.

Lilka Mrau

Post » Pt sie 24, 2012 15:46 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Lilka Mrau pisze:Pare dni temu ogarniajac pokoj znalazlam kawalek materialu ktory nam zostal po budowe drapaka , uznalam ze moze sie pozniej przydac wiec polozylam do gory na polke drapaka, dzis jak wracalam z lazienki w pokoju zastalam taki widok http://www.flickr.com/photos/lilusia/78 ... /lightbox/ wczesniej nie widialam zeby sie po tym palu wspinal, pewnie ten zwisajacy material go zachecil :)

Ech, żeby mój kotowaty chociaż zerknął czasem tęsknie na drapak... :roll: Ale gdzie tam, przecież dywany i fotele są o wiele fajniejsze, takie śmieszne nitki z nich wychodzą i Malagito może potem za nie ciągnąć zębami, przednia zabawa. :twisted: A Pancia trochę pokrzyczy i jej przejdzie, w końcu na koty nie da się gniewać...
Zdjęcie super, świetny moment uchwyciłaś. :ok:

Co do zabawek, u nas notorycznie niszczą się myszki, bo Malagito je rozrzuca po całym domu i potem co chwila ktoś je zdeptuje - pamiętam foch po tym jak mu zgniotłam ulubioną myszkę, potem w ramach protestu ostentacyjnie olewał wszystkie pozostałe dopóki nie znalazłam i nie kupiłam identycznej jak ta zniszczona. :lol:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Pt sie 24, 2012 15:50 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

solarie pisze: Co do zabawek, u nas notorycznie niszczą się myszki, bo Malagito je rozrzuca po całym domu i potem co chwila ktoś je zdeptuje - pamiętam foch po tym jak mu zgniotłam ulubioną myszkę, potem w ramach protestu ostentacyjnie olewał wszystkie pozostałe dopóki nie znalazłam i nie kupiłam identycznej jak ta zniszczona. :lol:

My dzis na cale szczescie znalezlismy taka sama. To cud poprostu ^^ pani w sklepie nie wiedziala nawet sama ze jeszcze taka ma, schowana byla z tylu na polce , pewnie czekala na nas:P:P Ukochana pileczka przebila nowa myszke ktora moj syneczek z wlasnych pieniazkow od wrozki zębuszki zakupil dla kochanego koteczka:P

Lilka Mrau

[poprzednia][następna]