Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Betaka pisze:No i domowy komp odmówił współpracyWłącza się, chwilę pracuje, a później wszystka pada, choć sama skrzynka wciąż świeci i buczy.
Duża cała sobotę szalała, biegała ze ścierą, wywalała wszystko z szaf, przestawiała, przesuwała.
Ojejejej, mam tylko nadzieję, że to zamieszanie to nie z powodu...![]()
kalair pisze:Hejka!
Może się przegrzewa kompik? Buziaczki dla Gargamelków!
Betaka pisze:kalair pisze:Hejka!
Może się przegrzewa kompik? Buziaczki dla Gargamelków!
Bożenko, to on się w takim razie definitywnie przegrzał.
Komp poszedł do reanimacji, mam nadzieję, że po pierwsze skutecznej, a po drugie nie rujnującej mojego budżetu. Już od kilku lat mam wrażenie, że wszystko jest teraz mniej trwałe. Rodzice mieli pralkę, która chodziła 30 lat i wciąż była sprawna, a została wymieniona tylko dlatego, że była przedpotowa. Moja padła po 3 latach, zaraz po zakończeniu gwarancji. A taka amerykanska była.
Betaka pisze:Przychodzi taki moment w życiu, że człowiek już całkiem durnieje od tych kotów i nawet spokojnie piwa w kawiarnianym ogródku nie może się napić. Wypatrzyłam wczoraj kociaka i coś musze z nim zrobić. Oczywiście pierwsza czynność, to telefon do Kaśki kaja555 z rozpaczliwym "Co robić!?" (Dzięki Kasiu, że jesteś). Idę dziś na rekonesans.
Oczekujemy przyjazdu Tymczasa pci żeńskiej w najbliższy wtorek. Oj będzie się działo!
Aniada pisze:Dotychczasowy właściciel skrócił tymczasowi owłosienie, żeby gubił krótsze. Tymczas jest barwy dość nietypowej. Kuwetkuje i jest zdrowy. Sypia sam lub z kotami. Lubi zwierzęta, nie toczy bojów o terytorium i jest przyjaźnie nastawiony. Sam zdobywa pożywienie, nie wymaga szczepień, odrobaczania i kwarantanny. Parę dni temu wyrobiono mu nawet książeczkę, poświadczającą, iż nie posiada "życia wewnętrznego". Zęby zdrowe, uszy i oczy też. Jest wychodzący, ale zawsze wraca przed wieczorem do domu. Tylko brać!! Aaa, tymczas ma jedną wadę: nie jest nakolankowy i nie lubi brania na ręce.
kaja555 pisze:a może wejdzie do psiej klatki?![]()
kalair pisze:Bo teraz Beatko robi się sprzęt, żeby wytrzymał co max do końca gwarancji. Sama nam to pani w sklepie powiedziała, jak kupowaliśmy mikrofalówkę.![]()
![]()
I co kompikowi? Wiesz?
kaja555 pisze:a może wejdzie do psiej klatki?![]()
kalair pisze:Defragmentację rób co najmniej raz na tydzień Becia.![]()
kropkaXL pisze:Beatko ja tak jak pisze Bożenka-raz w tygodniu defragmentuję dysk-po prostu mam defragmentator zainstalowany od początku.
kropkaXL pisze:Nic nie musisz zabezpieczać!-to tylko tak jakbyś porządkowała szufladę-wszystko zostaje, ale jest poukładane!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter i 37 gości