Przyłączam się do apelu o fotkę twarzy, do której tuli się Boluś

Acha, a fotki reszty Mirmiłków? Boluś jest śliiiiiiczny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ja moich ósemek nie dam. Mam co najmniej trzy (trochę za głęboko żeby sprawdzać, czy czwarta już też wyrosła). Niech sobie żyją w spokoju. A jak mam iść do dentysty, to trzęsę się jak galareta miesiąc przed. Mam uraz z dzieciństwa - państwowa wojskowa służba zdrowia.
Przyłączam się do apelu o fotkę twarzy, do której tuli się Boluś. Aniada, nie bądź taka, podziel się TŻ-etem
![]()
Acha, a fotki reszty Mirmiłków? Boluś jest śliiiiiiczny, ale nie można przecież zaniedbywać reszty Niebieściuchów!!!
Aniada pisze:Beatko, ja też dostałam eludril do płukania. Nie wykupiłam, bo mi kasy zabrakło, a co za tym idzie - nie płukałam.
I tak chodzę po ścianach. Już nie krwawi, ale boli jak...
Aniada pisze:Wzięłam już ketonal zaraz powyjsciu z gabinetu, ale zaczyna boleć coraz mocniej.
Revotulet, Ty NIE CZEKAJ!!
Ja czekałam, miałam zdjęcie, tylko iść. Zwlekałam, zwlekałam, aż za ósemką, w takiej torebce pojawiło się zapalenie.
Ból był dosłownie oślepiający. Jeszcze do południa ćmiło, położyłam się trochę spać. Wieczorem zaczęłam chodzić po ścianach, a brat na gwałt szukał jakiegokolwiek dentysty.
Rwij dziadostwo, nie czekaj. Co miesiąc jedną. Z serca radzę.
Bo jak się wda zapalenie w tę torebkę, to dopiero będzie dramat.
Alienor pisze:Szkoda że nie kupiłaś. Mogłaś też ewentualnie wziąć Dentosept A (ten z lidokainą) - ulga natychmiastowa. Smarujesz dziąsło i jest oK
skaskaNH pisze:Ja w desperacji chwyciłam się i gerberkówbo ileż można jeść serki Danio i popijac jogurty? W moim przypadku powodem był ropień w gardle, a przymusowa dieta trwała ok. tydzień.
Od tego czasu jakby trochę mnie lubię jogurty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 190 gości