Fundacja JOKOT - odczuwamy niedobór kierowców!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2012 10:41 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

iwona66 pisze:Merytorycznie :(
Zielonka ,dwie kocice z brzuchami ,jedna nowa podobno miła,
jeden kociak dziki ,dzik jak mama .
Jeśli dziś uda mi się odebrać klatkę od Almare to łapię w niedzielę :ok:
jeśli nie to d..pa :|
merytorycznie :?:

Merytorycznie :roll:
2 klatki są też u mnie, jakby co.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw sie 23, 2012 10:42 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

anka_szklanka pisze:o, tu jesteście, wrzućcie moje dzieci na fejsa pliz pliz pliz :pisanie:

Dzisiaj wrzucimy. I na stronę też.
Alfons Allais

Aleba

Post » Czw sie 23, 2012 10:42 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

powoli zaczynam wrzucać, ale duzo jest do wrzucenia, więc wolno to będzie szło.

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Czw sie 23, 2012 10:45 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Aleba pisze:
iwona66 pisze:Merytorycznie :(
Zielonka ,dwie kocice z brzuchami ,jedna nowa podobno miła,
jeden kociak dziki ,dzik jak mama .
Jeśli dziś uda mi się odebrać klatkę od Almare to łapię w niedzielę :ok:
jeśli nie to d..pa :|
merytorycznie :?:

Merytorycznie :roll:
2 klatki są też u mnie, jakby co.

Biorę :ok:
a może jeszcze jakąś miejscówkę na pozabiegowy czas :?:
zabieg zaklepałam na wtorek ,ale mam w domu nieszczepki
małe :|

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw sie 23, 2012 10:48 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

No niestety, miejscówki nie jestem w stanie zaproponować :(
Alfons Allais

Aleba

Post » Czw sie 23, 2012 11:04 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

dziewczyny przypominam, że ja w poniedziałek wyjeżdżam do 09.09, w nd mam ślub+wesele, więc muszę oddać kociaki na tdt w sobotę. wiadomo już kto je przejmuje? Magda?
btw. miałam tylko jedno beznadziejne zgłoszenie w ich sprawie :/ :(

klauduska

Post » Czw sie 23, 2012 11:20 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

i my siem meldujemy :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw sie 23, 2012 11:36 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Wolałabym nie :( , ale jak nikt się nie zgłosi, to wezmę, oczywiście. Mam wycofaną pingwinicę na DT, szalejące gnoje raczej nie pomogą.

W tę sobotę? Bo ja wyjeżdżam na 4 dni w przyszłym tygodniu, mój Ojciec padnie ze szczęścia ...
Wezmę je, oczywiście, ale jak się znajdzie ktoś inny, to by było dobrze.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw sie 23, 2012 11:42 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

te koty, a szczególnie Juliego, wątpię, że ktokolwiek na dt by chciał wziąć. ja psychicznie nie daję z nim rady i jego wieczną energią. co za hardkor.
jak nie gania non stop, to jak się go zamknie w innym pomieszczeniu, to drze japę tak, że nie idzie wytrzymać :? :?
muszę oddać w sobotę, bo w nd nie będę miała kiedy, moją też zawożę w sobotę do babci.

klauduska

Post » Czw sie 23, 2012 11:45 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

A Juliemu co dolega? prócz tego, że świr?
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw sie 23, 2012 11:48 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

nic. i on i Raja są zdrowi zupełnie, oprócz tego ADHD u Juliego ;).

klauduska

Post » Czw sie 23, 2012 11:51 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

klauduska pisze:nic. i on i Raja są zdrowi zupełnie, oprócz tego ADHD u Juliego ;).

tak napisałaś, że pomyślałam, że ma jeszcze jakieś defekty :)

tdt nie poratuję, wyjeżedżam 3.09
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw sie 23, 2012 13:33 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Pozdrawiam ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw sie 23, 2012 19:42 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Ech, takie mam meritumy, ze mi sie odechciewa pisac. ;)

Pestka (mala sunia ze stacji benzynowej, po sterylce) ma TDT tylko do weekendu. Ktos by sie ulitowal pls? :(
W moim garazu poki co stacjonuje Pudiszon, przechodzimy przez dom tylko na smyczy, ale wszystkie koty w tym momencie "tak na wszelki wypadek" ;) ewakuuja sie na pieterko. Co odwazniejsi jak Lucek zostaja na lodowce albo z polpietra przygladaja sie wlochatemu potworowi. W czasie weekendu planuje dluzsze pobyty psa na salonach i obserwacje kocio-psich relacji. Moje wlasne koty mieszkaly z psem, ale zdominowaly spokojna olbrzymke, a Pudliszon jest mlody i strasznie szybko sie przemieszcza. ;)

No i nieco pseudofilozofii. ;) Ma ktos patent jak jezdzic samochodem bez odwiedzania stacji benzynowych? Dzisiaj znalazlam - dla odmiany - koteczka. Lazil od nocy do popoludnia po stacji, namolnie zaczepial ludzi, ale jakos bezskutecznie. A ze akuraty bylam w drodze do weta i mialam dyzurna torbe, to sie zalapal. Mlody jest, okolo poltora roku, pelnojajeczny. W gratisie ma FELV plus. Kurde, zeby sobie zrobil fiva, to bym nie marudzila, w koncu "specjalizacje" zaraz zrobie. Ale nie, test jak byk dodatni nie w tym miejscu. :( Nie uspilam. Nie wypuscilam. Kibluje.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]