Kociara82 pisze:mozna zmienic te pozycje, ja nie widze przeszkod.
agatka-dotarlo, dotarlo, ale bedzie zawsze wiadomosc wisiala w "do wyslania" poki odbiorca jej nie odbierze. A ja wczesniej tylko na chwilke na komp wpadlam, potem musialam cos zalatwic, a potem az do teraz byla ponowna reinstalka robiona. Tak wiec dopiero teraz "dopadlam" klawiature
Co do konkursu dla kotkow za TM-"moje" edycje konkursu koncza sie w pazdzierniku, ale zdania nie zmienie. Moze sie ze mna nie zgodzicie, ale dla mnie to jak szarganie pamieci tych istot. Jesli ktos po mnie bedzie chcial kontynuowac dalsze edycje to bedzie robil to wg swoich zasad, wiec jesli "nowy prowadzacy" uzna, ze mozna zrobic takowa edycje, to ok.
Koty w locie podpiac mozna bylo pod smieszne fotki-bylo w kwietniu, koci pomocnicy tez mozna bylo pod kwiecien podpiac, bo jest nieraz ubaw przy tej "kociej pomocy".Minki tez pod smieszne podchodzily.
Ale... chyba mam pomysla, cioteczki
Bedzie to troszke jakby "reedycja" kwietniowych-smiesznych wyborow, choc nieraz w pierwszej chwili nie jest czlowiekowi do smiechu jak nie moze swojego kota znalezc. Nie od dzis wiadomo, ze koty sa mistrzami w zabawie w chowanego, moze wiec: "gdzie jest mruczek"? Z tym ze jedna fota to musi byc jakis kamuflarz, kot schowany a druga koci fejsTu nie widze innej opcji jak min.2 fotki obowiazkowo. Co o tym myslicie?
świetny pomysł