Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sie 22, 2012 21:09 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Kociara82 pisze:mozna zmienic te pozycje, ja nie widze przeszkod.

agatka-dotarlo, dotarlo, ale bedzie zawsze wiadomosc wisiala w "do wyslania" poki odbiorca jej nie odbierze. A ja wczesniej tylko na chwilke na komp wpadlam, potem musialam cos zalatwic, a potem az do teraz byla ponowna reinstalka robiona. Tak wiec dopiero teraz "dopadlam" klawiature :D

Co do konkursu dla kotkow za TM-"moje" edycje konkursu koncza sie w pazdzierniku, ale zdania nie zmienie. Moze sie ze mna nie zgodzicie, ale dla mnie to jak szarganie pamieci tych istot. Jesli ktos po mnie bedzie chcial kontynuowac dalsze edycje to bedzie robil to wg swoich zasad, wiec jesli "nowy prowadzacy" uzna, ze mozna zrobic takowa edycje, to ok.

Koty w locie podpiac mozna bylo pod smieszne fotki-bylo w kwietniu, koci pomocnicy tez mozna bylo pod kwiecien podpiac, bo jest nieraz ubaw przy tej "kociej pomocy". :ok: Minki tez pod smieszne podchodzily.
Ale... chyba mam pomysla, cioteczki :)
Bedzie to troszke jakby "reedycja" kwietniowych-smiesznych wyborow, choc nieraz w pierwszej chwili nie jest czlowiekowi do smiechu jak nie moze swojego kota znalezc. Nie od dzis wiadomo, ze koty sa mistrzami w zabawie w chowanego, moze wiec: "gdzie jest mruczek"? Z tym ze jedna fota to musi byc jakis kamuflarz, kot schowany a druga koci fejs :ok: Tu nie widze innej opcji jak min.2 fotki obowiazkowo. Co o tym myslicie?

świetny pomysł :)
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Śro sie 22, 2012 21:25 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Proszono mnie o przekazanie cioci jasdor mega wielkich podziekowan od Justy i jej futrzakow, ale zwykle "dziekuje" to zdecydowanie za malo za takie cuda, ktore ciotka robi :1luvu:
Dorota, jestes naprawde kochana, Mrusie przesylaja najslodsze buziaki dla Ciebie za serce wlozone w stworzenie tych zabawek :1luvu:

Drogie Cioteczki! Dostalam dzis przesylke od cioteczki jasdor z zabawkami dla Tyskich Mruczkow... i oniemialam z zachwytu! :1luvu: Nie dosc, ze sliczne, bardzo starannie zrobione i z tak wielkim sercem, to jeszcze sam pomysl zrobienia takich zabawek i taka metoda jest godny podziwu :1luvu:
Matyldzia ma dzis gorszy dzien, bo jest potwornie parno i kotunia mocno rzezi, wiec na razie nie jest tymi zabawkami zainteresowana, ale gwarantuje Wam, ze ta dzielna kotunia nadrobi wszystkie "zaleglosci" przy najblizszej okazji, gdy tylko poczuje sie lepiej.
Natomiast jeden z nowych Tyskich Mruczkow, ok.4 m-czny, sparalizowany Bartus, kocie ADHD, tajfun, koci TurboDymoMen, kot, ktorego poklady energii PRZENIGDY sie nie koncza - oszalal na punkcie tych zabawek :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sie 23, 2012 8:43 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Kiedy zacznie się głosowanie?
Jak gdzieś pisało to sorki,ale nie jestem na bieżąco na woncie :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 23, 2012 9:15 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

od dziś głosowanie, to chyba już można.

Tylko ktoś się musi odważyć pierwszy! :kotek:
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Post » Czw sie 23, 2012 9:26 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Ja bym zrobiła konkurs na burasy- na najbardziej pospolitego szarka-burka!
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Czw sie 23, 2012 9:31 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Kandydatki:
1. Kisia od Puszatek
2. Tosia od agatka13
3. Fotka od Bianka 4
Kandydaci
1. Don Juan od wiiwii
2. Siśko od Bożena640
3. Kocurro Blondyna, tymczas ewy_mrau

Wyróżnienia:
- Troczuś od IrlandzkaMyszka
- Princeska z Kociej Przystani manager KITA - RZESZÓW

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw sie 23, 2012 9:35 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

agatka13 pisze:od dziś głosowanie, to chyba już można.

Tylko ktoś się musi odważyć pierwszy! :kotek:

Jeśli można to głosuję:

KANDYDATKI:
1.PRINCESKA nr 7-1pkt
2.BAJKA nr 8-2pkt
3.FELUSIA nr 4 :1luvu: -3pkt

KANDYDACI:
1.CZESIU nr 13-1pkt
2.MAURYCY nr 11-2pkt
3.FILEMON MANAGER nr 14 :1luvu: -3pkt

Z kocim pozdrowieniem :kotek:

Zapomniałam o wyróżnieniach :oops:
dla PCHEŁKI nr 2 :ok: :ok:
oraz CZARUSIA nr 12 :ok: :ok:
Przepraszam bardzo ale już się poprawiłam :D

Gapa ze mnie straszna :evil: , zapomniałam dodać pkt, ale już to uczyniłam :kotek:
Ostatnio edytowano Pt sie 24, 2012 9:39 przez isiaja, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek

isiaja

Od: Śro gru 28, 2011 13:36

Post » Czw sie 23, 2012 9:38 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Kandydaci:

1. Maurycy nr 11 ( 1 pkt )
2. Vader nr 8 ( 2 pkty )
3. Don Juan nr 1 ( 3 punkty )
Wyróżnienie dla Siśko nr 6

Kandydatki:

1. Balbinka nr 5 ( 1 pkt )
2. Princeska nr 7 ( 2 pkty )
3. Kisia nr 1 ( 3 pkty )

Wyróżnienie dla Zolinki.

Dziękuję za głos na Czesia i wyróżnienie dla Czarusia. :kotek:

Śliczna jest też Wiatrusia, ale wyróżnienie mogłam przyznać tylko jedno.
Ostatnio edytowano Czw sie 23, 2012 11:15 przez Mulesia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw sie 23, 2012 10:11 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

agatka13 pisze:Ja bym zrobiła konkurs na burasy- na najbardziej pospolitego szarka-burka!

Już kiedyś był.

KOCIARA - weź no Ty nie przesadzaj z tymi zabawkami, noooo - bo mi gupio jest :oops:
Ale:
OGŁASZAM ZBIÓRKĘ POJEMNICZKÓW WSZELKIEGO RODZAJU (JAJKA NIESPODZIANKI, KULECZKI Z AUTOMATÓW,ITP...)
NIE WYRZUCAMY DO ŚMIECI !!! SKRUPULATNIE ZBIERAMY NAWET OD ZNAJOMYCH I JAK JUŻ NAZBIERAMY - PRZYSYŁAM DO JASDOR !!!!
W mojej głowie już urodzi się pomysł, co z nimi dalej zrobić :mrgreen:
Zagłosuję sobie później, jak się zdecyduję :wink:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 23, 2012 10:36 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Don Juan dziękuje wszystkim głosującym na niego :ok: :ok: :ok: :ok:
:1luvu:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw sie 23, 2012 10:54 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Kisia też przeciera oczka ze zdumienia i pokazuje...popacz, popacz dla innych Cioć
też jestem piękna :oops: bardzo dziękuję Ciociom :D :D :D
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw sie 23, 2012 11:07 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Szalony Kot pisze:Na Felusię od Issey głosuję :)

Dobra, poprawiam :D

KANDYDATKI
1. Balbinka od dagmara-olga
2. Mimi kotka Bianki
3. Felusia, kotka Issey
KANDYDACI
1. Diego od halinka1403
2. Plamek od vip
3. Siśko od Bożena640

WYRÓŻNIENIA
Frania od MalgWroclaw
Maurycy od Revontulet

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sie 23, 2012 11:16 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

CIoteczko jasdor ,we no Ty się tam nie rumień,bo taka jest prawda,robisz cuda i koniec :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A tera ja głosuję :mrgreen: :

Meny

3 pkt - Bródzia,vel Siśko od Bożeny640
jak kiedyś dorwę tę brÓdzię,to nie ręczę za siebie :oops: :oops:

2 pkt - Belfaścik od puszatek
chcę tę paputkę do wycałowania ale to jusz !!! :oops:

1 pkt - Plamek od vip
dzielny kocio,nie poddał się :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wyróżnienia

Kropek puszatkowy
i jego brzunio :oops: :oops: :oops:

Maurycy od Revontulet
przecÓdowna surykatka :ryk: :1luvu:

____________________________________________________________________________________

Łomeny

3 pkt - Bajka od sroka7
te wyciągnięte łapcie,zawsze na takie mięknę :oops: :oops: :oops:

2 pkt - Wiatrusia od EVA2406
piękna wzruszająca historia

1 pkt - Bella od Isabell36
piękny kot egipski :ryk: :1luvu:

wyróżnienia

Tosia od agatka13 ,ach to spojrzenie :1luvu:
Pchełka od puszatek,prosisz się o cmoka w same oosteczka :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 23, 2012 12:47 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Choć piękne kociaski wszystkie, wybierać ciężko, a zagłosować trzeba :1luvu:

Panowie:
3pkt Don Juan od wiiwii
2pkt Filemon Manager od KITA - RZESZÓW
1pkt Vader od Sroka7

Panie:
3pkt Princeska z Kociej Przystani manager KITA - RZESZÓW
2pkt Tosia od agatka13
1pkt Wiatrusia od EVA2406
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02