Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 20, 2012 19:55 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

MalgWroclaw pisze:No tak.
Ale lżej. Szukałam dziś gazpacho w wegetariańskiej knajpce. Nie było :?

Przykro, że narobiłam smaku :(
Zostawiam zwierzynę dziś samą na noc i idę opiekować się cudzą, Powiem wam, że okropna historia to jest.
Mama koleżanki adoptowała psa, przyjechał wczoraj z pomocą dobrej duszy aż z Warszawy. Śliczny karakanik :) Mama cała szczęśliwa, zresztą wszyscy zadowoleni. Po trudach dnia mam poszła zażyć kąpieli i podtruła się czadem :( Dobrze, że miała na tyle rozsądku żeby do córki zadzwonić i powiedzieć że jakoś słabo jej a nie położyła się przeczekać, bo zeszłaby niechybnie. Pogotowie zabrało ją do szpitala a koleżanka wzięła psa do siebie (Psu czad nie zaszkodził-wet już badał). Koleżanka zaś idzie na noc do pracy, a jej suczka do zrównoważonych nie należy więc ktoś musi czeredy przypilnować. Eh, idę.
Dobrej nocy sobie i Wam życzę i uważajcie w łazienkach (ja mam tylko elektryczne urządzenia)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon sie 20, 2012 19:56 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

8O
uważajcie na siebie. TygRyś w domu, mam nadzieję.
duża

TygRysiu Kofany
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sie 23, 2012 9:15 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Sypia TygRyszard:

ObrazekObrazek

Sypia Gustowny Pies:
Obrazek

Nie sypia Lucek:
ObrazekObrazek

Czarne Zuo nie życzyło sobie fot :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Czw sie 23, 2012 9:32 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

TygRysiu, bardzo słodki jesteś :1luvu:

Gustowny, Ty wiesz :1luvu: :1luvu: Ciocia zakochana w Tobie po uszy :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw sie 23, 2012 12:40 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

A ja popieram Czarne
QQ

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sie 25, 2012 10:48 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

TygRyś, duża złapała kotkę. Ona będzie w naszej łazience.
Fasolka

Dziękuję za słuszny wybór mnie na miss
Frania
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sie 25, 2012 12:31 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

MalgWroclaw pisze:TygRyś, duża złapała kotkę. Ona będzie w naszej łazience.
Fasolka

To jest straszne i cudowne Fasolko :? No bo nie będzie nowych kociąt ale znowu Duża będzie przepadać w łazience,nie?
TygRyś

Dziękuję za słuszny wybór mnie na miss
Frania

Tak Franiu masz rację, jedyny słuszny :)
Obrazek

urwiniu

Post » Nie sie 26, 2012 5:24 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

TygRyś, duża coś mówi o nosie Gustownego Psa, że chciałaby go wycałować, nie wiem, o co jej chodzi.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie sie 26, 2012 10:50 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Miłej niedzieli :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sie 28, 2012 11:39 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Psu się coś nad okiem porobiło, sierść wyszła, ropa się pojawia a małpa zadrapie i cały krwawy pyszczul ma. Zaraz lecim do weta :( Dobrze, że choć koty "zdrowe"

No i kociak...ulicę dalej... płakał wniebogłosy, nawołując mamę zapewne. Było poźno wieczorem, wlazłam wiec na teren cudzej posesji szukać pierdołki. Pierdołka ma motorek w dupce, płacze ale podejśc nie zamierza ani kicianie ani wywabianie zabawą nic nie dało. Wróciłam zostawiłam jedzenie i poszłam do domu, po nocy po cudzej posesji biegać nie będę bo z policją nie życzę miec sobie do czynienia. Dziś pójdę i dopytam co z tym kociakiem, czy to ich "i ma byc na dworze/łapać myszy" czy podrzucony. Wszystko możliwe sami wiecie :evil:
Obrazek

urwiniu

[poprzednia][następna]