.... jak wygląda tak się zachowuje - przybiega na zawołanie , ustawił resztę koteczek i z psem się dogaduje . Nic tylko brać

Moderator: Estraven
.... jak wygląda tak się zachowuje - przybiega na zawołanie , ustawił resztę koteczek i z psem się dogaduje . Nic tylko brać

Małgosiu kciuki mocne za ciebie i twoje szczęście osobiste
a jeszcze jak facet kocha koty to super
i pluję trzy razy przez lewe ramię co by nie zapeszyć
dobre
Elfinkiem , bo zapomniałam jak to jest mieć w domu znowu takiego , małego szaleńca
cos sporo kotow miaowych mieszka w stolicy, duzo sie ze slaska tam przenosi, nie wiem, czemu... Ja juz i tak obiecalam kilku mruczkom w stolicy odwiedziny jesli tylko bede mogla pojechac tam, i jeszcze mi do tego Ptysiatka najslodsze na swiecie do tej grupy dolacza... oj, cos bede musiala zaplanowac sobie dllllluuuuuuugi pobyt tam
Moje Ci One i tyle

Cieszę się ,że tyle osób je pokochało

Malgosia Wroc pisze:Wyobraźcie sobie, że ewentualny wyjazd Ptysi do Warszawy jest ZAGROŻONY!!!!
Moja Mama jak usłyszała, że możliwe, że wyjadę z nimi do Warszawy powiedziała, że ABSOLUTNIE SIĘ NIE ZGADZA, aby jej ukochane WNUSIE wyjechały tak daleko!! I że ZABIERZE je "na przechowanie" i wieczne nieoddanie![]()
![]()
![]()
W końcu od niej do Warszawy jest jakieś 500km i to przez Poznań.... a ona nie wyobraża sobie nie widywać Ptysiaków
![]()
![]()
Drobny szczegół, że na razie je raz odwiedziła we Wrocławiu
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciekawa opcja, tylko, że... ja nie mm zamiaru nikomu ich oddawać, no chyba, że sytuacja zmieni sie tak drastycznie, że nie będę w stanie sie nimi zaopiekować, ale tej opcji nie przewiduję![]()
![]()
![]()
Moje Ci One i tyle
![]()
![]()
![]()
Bo jak sie nie zakochać w takich bąbelkach ?Malgosia Wroc pisze:Moja Mama ma już 2 koty... wrednego rudzielca o wdzięcznym imieniu RUDY i strachliwą EMILKĘAle stwierdziła, że moje jeszcze weźmie
Chce mieć wnuczki przy sobie i tyle
Ptysiaki to już nie bąbelki![]()
![]()
bliżej im do BĄBLI niż bąbelków
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lutencja i 11 gości