gorzej z ciepłą wodą - bo umyc sie na szybko i wiac na pokoje to sie da ale myc sie w igloo w zimnej wodzie to chyba lepiej posmierdziec cała zime

Moderator: Estraven
Karolek(ona) pisze:25lat sie myłam w nieogrzewanej lazience i jak widziało pare osób tyleczek mam nadal
gorzej z ciepłą wodą - bo umyc sie na szybko i wiac na pokoje to sie da ale myc sie w igloo w zimnej wodzie to chyba lepiej posmierdziec cała zime
Karolek(ona) pisze:jak można woleć kupić chleb mając piec chlebowy - przepisów ci brak czy jak![]()
a se rymłam
Karolek(ona) pisze:jak można woleć kupić chleb mając piec chlebowy - przepisów ci brak czy jak![]()
EVA2406 pisze:A jeśli chodzi o ciepłą wodę to kup sobie taki mały podgrzewacz przepływowy i będzie ciepła woda.
johaśka pisze:Karolek(ona) pisze:jak można woleć kupić chleb mając piec chlebowy - przepisów ci brak czy jak![]()
właśnie... tego też nie pojmuję....
ja bym piekła
tym bardziej ze teraz piekę w zwykłym piekarniku....
vip pisze:johaśka pisze:Karolek(ona) pisze:jak można woleć kupić chleb mając piec chlebowy - przepisów ci brak czy jak![]()
właśnie... tego też nie pojmuję....
ja bym piekła
tym bardziej ze teraz piekę w zwykłym piekarniku....
No Asia, ale PO CO?
No bo tego to ja nie rozumiem.
Przecież chlebów masz do wyboru do koloru.
Ewa, ja o podgrzewaczu wody też myślałam, tylko muszę dopytać Kasię, jak tu wygląda sprawa instalacji, czy była wymieniana czy nie. Bo podgrzewacz to jednak duży pobór prądu, nie chcialabym, żeby mi cos zwarło brzydko...
Karolek(ona) pisze:mogę w ogóle nie pisać skoro sie tylko czepiam
vip pisze:Karolek(ona) pisze:mogę w ogóle nie pisać skoro sie tylko czepiam
Znowu poczucie humoru zgubiłaś?![]()
Okej, to piszemy na poważnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 286 gości