Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:MIKUŚ pisze:20.08 /pon/ Hidi .........
21.08 /wt/ .......... VICTOR
22.08 /śr/ Kasia89 SYLWIA
23.08 /czw/ Evik75 HIDI
24.08 /pt/ Ilka Kasia89
25.08 /sb/ wróbelek VICTOR
26.08 /ndz/ Evik75 MARZENA
wiiwii pisze:Marta, witaj po urlopie![]()
Kolejny bazarek, tym razem dla dziadka Gutka:
viewtopic.php?f=20&t=145324&p=9145945#p9145945
Proszę kupować i polecać
Marcisz pisze:Kochani mam pytanie czy ma ktoś jakiś pomysł na plakat który mogłabym powiesić w pracy odnośnie zbiórki. Oczywiście mogę ja zorganizować jeżeli jest taka potrzeba(wydaje mi się że tak).
Jak już wcześniej pisałam małe są szanse na pieniądze chociaż takie info mogę również zamieścić.
Może macie już jakieś gotowe, bym powiesiła w pracy i dała wszystkim znać.
Aaa jeszcze pytanie odnośnie strony, czy planujecie coś zmienić? Jakoś uaktualnić, mam znajomego który projektuje strony a winny mi jest przysługę więc może udałoby mi się go namówić na jakąś aktualizacje czy zmianę formy, dajcie znać co tym myślicie.
PZDR
mar_tika pisze:Rano na sterylkę pojechały dwie kotki z Chorzowa ,kotka od wiiwii i Kasi.
Kotkę z boksu nr 4 odstawiłam do karmicielki .Kocur z boxu nr 2 poszedłdo woliery.
Uaktywniłam ogłoszenia Józi i Bono![]()
A to wieści z domu Ilka vel Alexa.
"Bardzo miło mi pionformować iż Alex jak najbardziej pozostaje z nami, nie ma z nim żadnych problemów nawet podczas mojej nieoobecności gdy jestem w pracy, sprawuje się super, pomimo nie wielkich wypadków podczas polowań na muchy itp, ale są to drobiazgi, bardzo lubi się przytulać, ma swój drapak, swoje miejsce do spania, ale zdaża się tak że przyjdzie do łóżka by się poprzytulać co nam wcale nie przeszkadza. Oczywiście można go umieścic w kąciku szczęśliwych znalazców domu, fotki jak najbardziej również mogę przesłać tylko że w obecnej chwili tylko MMS bo mam na telefonie gdyż chwaliłam się moim znajomym, a mam małą awarię aparatu, więc jeśli Pani to nie przeszkadza to proszę o podanie nr tel to prześlę fotki na e-meila. Jest poprostu królem domu!"
W związku z powyższym Ilek zostaje przeniesiony do kącika wyadoptowanych
Marcisz pisze:mar_tika pisze:Rano na sterylkę pojechały dwie kotki z Chorzowa ,kotka od wiiwii i Kasi.
Kotkę z boksu nr 4 odstawiłam do karmicielki .Kocur z boxu nr 2 poszedłdo woliery.
Uaktywniłam ogłoszenia Józi i Bono![]()
A to wieści z domu Ilka vel Alexa.
"Bardzo miło mi pionformować iż Alex jak najbardziej pozostaje z nami, nie ma z nim żadnych problemów nawet podczas mojej nieoobecności gdy jestem w pracy, sprawuje się super, pomimo nie wielkich wypadków podczas polowań na muchy itp, ale są to drobiazgi, bardzo lubi się przytulać, ma swój drapak, swoje miejsce do spania, ale zdaża się tak że przyjdzie do łóżka by się poprzytulać co nam wcale nie przeszkadza. Oczywiście można go umieścic w kąciku szczęśliwych znalazców domu, fotki jak najbardziej również mogę przesłać tylko że w obecnej chwili tylko MMS bo mam na telefonie gdyż chwaliłam się moim znajomym, a mam małą awarię aparatu, więc jeśli Pani to nie przeszkadza to proszę o podanie nr tel to prześlę fotki na e-meila. Jest poprostu królem domu!"
W związku z powyższym Ilek zostaje przeniesiony do kącika wyadoptowanych
To świetnie uprzejmie donoszę iż Rex też ma już nowy dom:) Po raz kolejny zostałam kocią mamą:)
Na dzień dobry dostał miskę jedzonka jadł tak jak na kociarni żeby mu przypadkiem nikt nic nie zabrałTeraz zwiedza, ciekawa jestem jak będzie się sprawował jak będę w pracy
Zobaczymy.
Będę na bieżąco dawała znać jakie postępy
hidi pisze:Pamiętacie odwołanego grilla?
No to teraz możemy się nastawić na kolejnego![]()
Data: 1 września
Miejsce: jak poprzednio dzialka Madit
co? kto? gdzie? kazdy przynosi to co zje i wypijeMusimy sie tez zrzucic na wegiel i moze ktos ma grilla?
jeden jest, ale jak przyjdzie nas sporo, fajnie miec drugi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości