Przedziwnie podobny do Bolusia, prawda? I do tego naszego curla.

A tymczasem Boluś pozostaje przytulaskiem Dużej.

I trzyma ją mocno, żeby nie uciekła:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A oto jak przygotować wspaniały tort dla kota: Składniki: 10 saszetek karmy dla kota WHISKAS lub KITE KAT. (koniecznie w sosie!) 1 puszka szprota w pomidorach (taka dla ludzi) Sposób przyrządzania: Do dużej miski wyciśnij karmę dla kota z dziesięciu saszetek. Oddziel paszteciki od sosu. Paszteciki umieść w misce i ubijaj je na miazgę tak, aby nie było żadnych grudek. Gotową masę umieść w foremce. Masę z foremką przenieś na talerz lub tackę. Potem wyjmij masę z foremki. Odlany wcześniej sos umieść w wyciskaczu do kremu. Teraz ozdób tort sosem wyciskając go z wyciskacza do kremu. Tort ozdób szprotami w pomidorach. Na koniec, jeżeli kotek ma urodziny możesz dodac jeszcze świeczki. I gotowe! Kotek będzie zachwycony.
))
Aniada pisze:Jak by mnie któraś z Szanownych Koleżanek jedną nockę gdzie pod jakimś dachem przetrzymała, to może mogłabym do Warszawy jesienią na weekend wyskoczyć
Aniada pisze:JAK Z NIEGO WYJĄĆ BATERYJKI?!?!?!?
Aniada pisze:Wiesz, ja żona inżyniera, informatyka, elektryka. U mnie wszystko na bateryjki lub akumulatorki hula.
Myślałam, że TO też.
FluszakPluszak pisze:Aniada pisze:Wiesz, ja żona inżyniera, informatyka, elektryka. U mnie wszystko na bateryjki lub akumulatorki hula.
Myślałam, że TO też.
Aniada ma trzech mężów![]()
![]()
ciach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości