3 kotki z Czeremchy/ Sywester w DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 18, 2012 16:40 Re: 3 kotki z Czeremchy -18 sierpnia jadą do Warszawy na DT

Sylwia, a jak p. Basia ? zadowolona, czy raczej zrozpaczona?
Ja, zadowolona jestem i bardzo szczesliwa i baaaardzo dziekuje.

Przekazałam 170 zł, ktore zostały, ale mam do przekazania jeszcze 60 zł, bo wet nie wziął za dojazd.

Panie doktorze, bardzo dziekujemy.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Sob sie 18, 2012 16:58 Re: 3 kotki z Czeremchy -18 sierpnia jadą do Warszawy na DT

Pinokio, weź te 60 pln na swoje zwierzaki, co? :)

Maluchy już u mnie. Dziewczyna zadokowana za łóżkiem, czarnuszek biega i piszczy, żeby mu drzwi otworzyć, burasek bawi się myszką. Pojedli chłopcy, dziewczynka popiła, jeszcze bez kuwetki było.

Duże z nich konie, jak na 3,5 miesiąca :D

Dostałam 170 złotych :ryk: pójdzie na suche dla maluchów (ja kupiłam tylko mokre) oraz na drugie szczepienie - ale pewnie i tak po pierwszym przeleję dla Pinokio coś :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sie 18, 2012 18:26 Re: 3 kotki z Czeremchy -18 sierpnia jadą do Warszawy na DT

Biedne maluszki. To stres dla nich niestety. Mlode sa, szybko zapomną.
Sylwia mowiła, ze wszyscy płakali.
Śasiadka tylko cieszyła sie bardzo.

Szalony kocie, jestes wspaniałą młodą kobietą. Gdyby nie Ty, nie udałoby się raczej. U Ciebie maja szanse.
Dziekujemy bardzo. Sylwii, issey32, ktora jak zawsze niezastapiona, nieoceniona.
Ja juz słów nie mam z tej radosci.
Wszystkim bardzo dziekujemy, ja, Pani Basia i cała rodzina.

:ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Sob sie 18, 2012 19:50 Re: 3 kotki z Czeremchy -18 sierpnia jadą do Warszawy na DT

Szalony Kocie, foty dawaj, FOTY!!!

Sylwia1982, szacun za wytrwanie w kocim śpiewie :mrgreen:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob sie 18, 2012 20:17 Re: 3 kotki z Czeremchy -18 sierpnia jadą do Warszawy na DT

jak zajechaliśmy po koty to zostaliśmy bardzo serdecznie przyjęci przez p. Basię i resztę rodziny, jak odjeżdżaliśmy to wszyscy płakali i ciężko im było pożegnać się z kotami, zapewniłam p. Basię, że Szalony Kot zadba o to by koty trafiły do super domów.

koty ogólnie były grzeczne, siedziały w miarę grzecznie w transporterkach, obyło się bez żadnej wpadki (typu siku), ale głosiki to mają oj mają 8O , szczególnie pingwinek Maksiu grał pierwsze skrzypce :), były momenty, że śpiewały jednym głosem, to jeszcze kocie dzieci i moim zdaniem nie były zbytnio zestresowane.
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Nie sie 19, 2012 9:44 Re: 3 kotki z Czeremchy -18 sierpnia jadą do Warszawy na DT

Czekamy na relacje Szalonego Kota i fotki kotow, wczoraj moj TZ powiedzial ze jak bysmy nie mieli juz trzech kotow, to pingwinka bym z checia adoptowal, kociaki sa super, mysle ze szybko znajda nowe domy
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Nie sie 19, 2012 11:56 Re: 3 kotki z Czeremchy -18 sierpnia jadą do Warszawy na DT

Maluchy fajnie się prezentują i nie powinno być problemów z domkami.
Czekamy na zdjęcia :D

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie sie 19, 2012 13:44 Re: 3 kotki z Czeremchy -18 sierpnia jadą do Warszawy na DT

super :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie sie 19, 2012 17:59 Re: 3 kotki z Czeremchy -już w Warszawie na DT

Wczoraj zalałam mój ekstra-super-hiper-nowoczesny telefon, który robi wypaśne zdjęcia. Więc mam fotki, ale na aparacie, a po przeprowadzce kabelek do aparatu mam nie wiem gdzie :/

Ale kotki żyją i są kochane :)
W nocy otworzyły sobie drzwi (znaczy Maksiu otworzył, on ogólnie bardzo zdolny jest) i zadekowały się w naszej sypialni, noc więc spędziły z nami.

Dziewczynka (piękna jest!), którą p. Basia nazwała Lusia, jest totalnie słodka - mruczała całą noc, tuliła się, zagadywała.
Maksiu, czyli pingwinek, to kot koncepcyjny - siedzi i myśli, a jak wymyśli, to działa: a to, jak otworzyć drzwi, a to jak coś zdjąć szybko z półki, a to jak odgryźć mi stopę... jak mu się uniemożliwia, to miauczy, bardzo jest gadatliwy.
Mikrus, czyli burasek, jest bardzo ruchliwy, wdrapał się już sam na szafę (zrzucają połowę książek), biega z myszką w pyszczku i warczy, jak mu rodzeństwo próbowało zabrać, skacze, gania.

Wszystkie trzy są bardzo różne charakterem, ale zdrowe, piękne, odpasione, towarzyskie. Jedzą i korzystają z kuwety bez problemu.

A dziś mam nadzieję jeszcze wrzucić zdjęcia kiciorków z Rembertowa, dla których znalazłam tymczas i dziś robiliśmy fotki adopcyjne. Małe są, wyglądają na dwa miesiące, a wydaje mi się z wyliczeń, że muszą mieć ze trzy - czyli są tylko trzy tygodnie młodsze od tych moich. A te moje ze trzy razy większe 8O
I chyba tam są dwie dziewczynki, piękne też :1luvu:

Szalony Kot

Post » Pon sie 20, 2012 6:23 Re: 3 kotki z Czeremchy -już w Warszawie na DT

no to czekamy na zdjęcia :mrgreen:

Patmol

Post » Pon sie 20, 2012 7:00 Re: 3 kotki z Czeremchy -już w Warszawie na DT

Czytam takie wiadomosci ze scisnietym gardłem. Popatrzcie jakie sa te zwierzaki. Niby koty, a mowi sie, ze chodza swoimi drogami, ale, jak urodzily sie przy czlowieku, to do czlowieka sie garną.
Jedna rodzina, jeden sasiad i wszystko idzie w problem, ludziom i zwierzetom. Przeciez gdyby nie sasiedzi p. Basi to te koty mogly doczekac adopcji w swoim kochanym domku. No, ale u Szalony Kot tez maja kochany domek i czytamy, ze czuja sie dobrze.
Tez czekam na zdjecia, bardzo chce mi sie zobaczyc te slicznoty. Jednak nie naciskam, jestem cierpliwa.

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Pon sie 20, 2012 9:01 Re: 3 kotki z Czeremchy -już w Warszawie na DT

Może pamiętacie, a może nei - jakiś czas temu Pinokio zamieszczała apel od Sylwii, że do jej taty na działce przybłąkały się maluszki. Znalazłam Dom Tymczasowy, w niedzielę robiliśmy zdjęcia, dziś będziemy ogłaszać :)

Fotki: https://plus.google.com/u/0/photos/1179 ... 1CltOTvAY8

Jedna dziewuszka:
Obrazek

Obrazek

I druga:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Szalony Kot

Post » Pon sie 20, 2012 9:25 Re: 3 kotki z Czeremchy -już w Warszawie na DT

to są te kotki od taty Sylwii?
cudne -ho, ho ho

Patmol

Post » Pon sie 20, 2012 9:27 Re: 3 kotki z Czeremchy -już w Warszawie na DT

Szalony Kot pisze:Może pamiętacie, a może nei - jakiś czas temu Pinokio zamieszczała apel od Sylwii, że do jej taty na działce przybłąkały się maluszki. Znalazłam Dom Tymczasowy, w niedzielę robiliśmy zdjęcia, dziś będziemy ogłaszać :)

Fotki: https://plus.google.com/u/0/photos/1179 ... 1CltOTvAY8

Jedna dziewuszka:
Obrazek

Obrazek

I druga:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

czy te dwie dziewuszki będą ogłaszane jako dwupak? czy osobno? dzięki Szalony Kocie za znalezienie tymczasu dla nich :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

[poprzednia][następna]