koteczekanusi pisze:I jest może jeszcze jakaś porządna strona do wrzucania zdjęć, na której nie trzeba się logować
Ja korzystam z tej http://www.fotosik.pl/ można wrzucać fotki jako niezalogowany użytkownik i jest prosta.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:I jest może jeszcze jakaś porządna strona do wrzucania zdjęć, na której nie trzeba się logować
OKI pisze:Ja bym szczepiła w weekend
Neigh pisze:OKI pisze:Ja bym szczepiła w weekend
Ja chyba też.......chociaż nie wiem, bo pp rozwija się dokładnie tydzień. Przede wszystkim to ja bym je pokazała komus, kto by im jednak zajrzał do ryjków, obmacał i takie tam. Nie mozesz w weekend całej zgrai zawieść na Berensona np?
anulka111 pisze:Ja bym dala Ryś temu,ktory jest wiekszym luzakiem i Gucio temu,ktory bedzie podpadac
anulka111 pisze:Ja bym dala Ryś temu,ktory jest wiekszym luzakiem i Gucio temu,ktory bedzie podpadac
To imiona po moich kotach z podpisu- uwierz male moze podpasckoteczekanusi pisze:Drugie PS.anulka111 pisze:Ja bym dala Ryś temu,ktory jest wiekszym luzakiem i Gucio temu,ktory bedzie podpadac
A w ogóle to jak można podpadać, gdy się ma wielkość dłoni i śliczne szaroniebieskie oczęta?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 134 gości