Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu. Zazwyczaj.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sie 16, 2012 18:17 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Łeee kupa w kącie i szczanie Leona na fotel. Nie jest źle. Moś mnie też się podoba i będę z niecierpliwością czekać na kolejne foty.

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Czw sie 16, 2012 21:02 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

TEATRZYK
NIEGERIATRZYK
PRZEDSTAWIA!
Sztukę pt "Załadunek, czyli futrujemy"
Występuje:
Moś, waga żylasta.

Uprzejmie proszę nie błyskać mnie tom lampom po oczach...
Obrazek

I w ogóle głowy nie zawracać, bo jestem zajęty ładowaniem materiału na kolejnom słusznom kupe...
Obrazek

A to niełatwe, bo tylko jedna trumienke z pasztecikiem dostałem, ale pańcia obiecała, że jutro mi kupi więcej.
Na razie muszem chrupy wsuwać... dobre, nie powiem, ale trochu niedogotowane czy cóś.
Obrazek

No, ale jak pańcia ma cośkolwiek ugotować, jak pańcio podobnież już drugi dzień tkwi pod zlewem...?
Obrazek

(Ostatnie zdjęcie jest dla tych wszystkich, którzy na wieść, że dojechała już płyta, piekarnik i zlew, wykrzykują radośnie: "O, to już masz kuchnię??"
Jak widać, kuźwa, nie mam. :?
Nawet nie pytajcie w czym problem, bo sytuacja przeszła już wszelkie granice absurdu. )

A poza tym, nic na działkach się nie dziejeeeee...
<nuci fałszywie>

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw sie 16, 2012 21:08 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Piękny ten Mosiek, ale biedny i wychudzony jakiś... :roll:
A kuchnia prawie w komplecie... ostatnio niczego tam nie było... :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw sie 16, 2012 21:11 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

nie mogę się na Mosia napatrzeć
za swoimi (okazało się że podwórkowce są dwa) chyba zaczne ganiać, by dotknąć i sprawdzić czy te koty są prawdziwe, nieziemskie :D
czy takie umaszczenie to już szynszylowe rude czy jeszcze dymne? się ktoś zna :oops:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw sie 16, 2012 21:12 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:(Ostatnie zdjęcie jest dla tych wszystkich, którzy na wieść, że dojechała już płyta, piekarnik i zlew, wykrzykują radośnie: "O, to już masz kuchnię??"
Nawet nie pytajcie w czym problem, bo sytuacja przeszła już wszelkie granice absurdu. )<nuci fałszywie>

Wiem coś o tym... właśnie dowiedziałam się, że zalewam sąsiada piętro niżej i nie wiem skąd... bo u mnie sucho....
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw sie 16, 2012 21:14 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Aia pisze:nie mogę się na Mosia napatrzeć
za swoimi (okazało się że podwórkowce są dwa) chyba zaczne ganiać, by dotknąć i sprawdzić czy te koty są prawdziwe, nieziemskie :D
czy takie umaszczenie to już szynszylowe rude czy jeszcze dymne? się ktoś zna :oops:

Umaszczenie tak bardziej kremowe :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw sie 16, 2012 21:18 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Bianka 4 pisze:
Aia pisze:nie mogę się na Mosia napatrzeć

Umaszczenie tak bardziej kremowe :ok:

bajkowe :wink:
zdecydowanie wymagające częstego fotografowania, by utrzymywać w przekonaniu, że kot istnieje :ok:

Aia

Post » Czw sie 16, 2012 21:41 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:(Ostatnie zdjęcie jest dla tych wszystkich, którzy na wieść, że dojechała już płyta, piekarnik i zlew, wykrzykują radośnie: "O, to już masz kuchnię??"
Nawet nie pytajcie w czym problem, bo sytuacja przeszła już wszelkie granice absurdu. )

Heh, a co powiesz na to, że kuchnia była i odjechała? Bo tak ja mam mieć niedługo.
Płyta się zepsuła :P

A Moś przepiękny.
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Czw sie 16, 2012 21:43 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

No u mnie zlew, wypasiony, firmowy, taki co to miał być do końca życia już - jeszcze nie zainstalowany a już felerny...
W końcu coś mnie strzeli. :x

Megana

Post » Czw sie 16, 2012 21:54 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

a to ja znam
nabyłam baterię kuchenną, gwarancja na 200 lat, nie ma mowy by coś się popsuło, coś ciekło, coś się ukręciło czy odpadło
po miesiącu w korpusie zrobiła się dziura :evil: na samym środku, na gładkiej powierzchni!
miałam nieplanowaną fontannę w domu :evil: i przez tydzień brak wody w całym mieszkaniu...

Meg, już bliżej niż dalej :ok:

Aia

Post » Pt sie 17, 2012 11:09 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Moś przypomina mi umaszczeniem pierniczki alpejskie. :D :D

persiak1

Od: Sob paź 17, 2009 17:04

Post » Pt sie 17, 2012 18:22 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Chyba niedopieczone...

TEATRZYK
PÓŁGERIATRZYK
PRZEDSTAWIA!

Żywe obrazy, ilustrujące wierszyk "Paweł i Gaweł"

Mosiek i Gienek w jednym stali apartamencie.
Obrazek

Mosiek o Życzliwym Spojrzeniu - na górze...
Obrazek

Gienek Fetyszysta - na dole.
Obrazek

Mosiek o Życzliwym Spojrzeniu pofatygował się na dół z sercem na dłoni, w celu pożyczenia Gienkowi wszystkiego najlepszego, a Gienek już otwierał ramiona by go serdecznie uściskać..
Obrazek

Mosiek - Nie, właściwie to ja cie nie widzę i w zasadzie to nic nie chciałem... tak eee... przechodziłem, bo zwiedzałem...
Gienek - ja też nic nie widzę, tak sobie wpadłem i w zasadzie to już wychodzę, bo zostawiłem włączone żelazko...
Obrazek

Rozmowy dyplomatyczne będą wznawiane!

Megana

Post » Sob sie 18, 2012 20:09 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Taka generalska uroda, Szalony K. Blizny z bitwy pod Studziankami...

Niusy z frontu mośkowego:
Trzy kupy, w tym tylko jedna w kuwecie, dwie dość rzadkie. Naszczane w kącie apartamentu. Paszteciki rąbiemy bez wybrzydzania. W ogóle żadnego miauczenia, drapania, cisza i spokój absolutny. Mosiek zamknięty na parę minut w sypialni - apartament trzeba było bezwzględnie wywietrzyć - wlazł pod łóżko i nie zdradzał chęci zapoznawania się z nikim.

Megana

Post » Nie sie 19, 2012 9:05 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

No ,to zrobilaś gówniany interes :ryk: :ryk: :ryk:

"Paweł i Gaweł" mnie rozwalił :ryk: :ryk: Super :ryk:
Za Mosia i cała resztę :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

[poprzednia][następna]