9 PLN Betaka 09.08.2012
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
caldien pisze:Kasiu, jak coś będziesz wiedziała o tym persie, daj znać, martwię się o niego, był tak przyjazny...
edit:
Może ktoś widział ogłoszenia o takim kocie:
Znaleziony w parku górniczym (tym naprzeciwko osiedla A, za przystankiem "Andersa"), siedział w korzeniach drzewa, dorosły pers, kolor szaro-biały.
Cały zakudlony (widać, że włóczył się od jakiegoś czasu), zaropiałe oczka, zupełnie przyjazny, siedział na rękach i mruczał.
Został odwieziony do schroniska w Tychach.
Nie wiem, czy kot, czy kotka, był tak zakudlony, że nic nie było widać.
Betaka pisze:Widzę Kasia, że jesteś głeboko zdesperowana skoro już net przekopałaś poszukując rozwiązań "na łapanki"![]()
Obejrzałam filmik jak najlepszy thiller, w napięciu: przytrzasną ogon, czy nie?
caldien pisze:Byłam już dzisiaj, przed pracą, pojawiły się aż TRZY! Dość spory buras, szylkretka i chudziutki czarny.
Buras rzucił się na jedzenie, pozostałe czekały.
Zrobiłam kilka zdjęć, później wrzucę
kaja555 pisze:(...)Za Chiny nie mogłam tego zapiąć (i tu przydałyby się paznokcie Betaki), ale panowie "od piwa" bardzo chętnie pomogli
![]()
Betaka pisze:Wierzyłam po cichu, że tym razem uda się gadzinę złapać. Miejmy nadzieję, że przez miesiąc zapomni Ciebie i klatkę.kaja555 pisze:(...)Za Chiny nie mogłam tego zapiąć (i tu przydałyby się paznokcie Betaki), ale panowie "od piwa" bardzo chętnie pomogli
![]()
Taa, czyżby to sugestia, że mam pazury jak pan spod budki z piwem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 75 gości