Wiejskie Kociambry-Zamykamy wątek

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 16, 2012 12:27 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

maggia pisze:
Alienor pisze:Za rozprawę :ok: :ok: , choć chyba już po? Nie wiem, czy uda mi się przyjechać, bo mój organizm ma do mnie wąty, ale spróbuję. Więc poproszę na pw nr telefonu do Kociamy lub Lemoniady - bo z L. mam szansę jechać pociągiem, a ona pewnie wie jak dojść ze stacji do Iwonki.

Odbierzemy was ze stacji :D

Z osą :mrgreen:
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Czw sie 16, 2012 12:42 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

Jaka osa? 8O
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw sie 16, 2012 13:07 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

moś pisze:Jaka osa? 8O

Nie osa, tylko Osa :wink:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 16, 2012 13:38 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

Blond Tornado pisze:
maggia pisze:
Alienor pisze:Za rozprawę :ok: :ok: , choć chyba już po? Nie wiem, czy uda mi się przyjechać, bo mój organizm ma do mnie wąty, ale spróbuję. Więc poproszę na pw nr telefonu do Kociamy lub Lemoniady - bo z L. mam szansę jechać pociągiem, a ona pewnie wie jak dojść ze stacji do Iwonki.

Z jaką osą?? 8O :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw sie 16, 2012 13:39 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

:ryk:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw sie 16, 2012 19:35 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

jutro start :-)

miło było u Was i mega smacznie !!!! Takiej superanckiej dyni nie jadłam i z ręką na sercu moim i Morfa to mówię!
A Mia jest GIT kot !!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw sie 16, 2012 21:34 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

Blond Tornado pisze:
maggia pisze:

A kiery to je? :lol:
Oluś tęsknię za Tobą Blond Aniele
czaswm se leze i czytam Twój wpis za znakiem :wink:
Taki Twój ślad w mojej wiosce
Kocham :1luvu:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw sie 16, 2012 21:46 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

Rozprawa no cóż dopa dopa dopa i kiszka
nie ma temu końca i niedługo pójdziemy z torbami,ale staram się nie zabijac głowy tym wszystkim

Wczoraj miałam niezapowiedzianych gości z Rodziny
sajgon to mało powiedziane,dzisiaj wszyscy mało nerwosolu nie musielismy pić
to była masakra psychiczna 8O
zronili taki chlew że mało na zawał nie zeszłam a TŻ do teraz ma bol głowy,Mama też rozbita
Dzieciaki szalały ,wyły ,broiły,ale Koty uchroniłam ,tylko że dzisiaj lanie po kątach bo głośno wczoraj było że do teraz mi szumi we łbie
włączył mi sie agresor i musiałam na niektórych nawrzeszczeć,szczególnie na Dzieciaki :oops:

Alienorku nie słuchaj organizmu,wiem jak to jest mieć taki autoagresywny mam niestety taki
Powiem Ci że codziennie daje mi tk w kość że czasem mam ochotę ocipieć
rano wstaję jakby mi ktoś przypitolił solidnie i kłade sie z takim samym uczuciem
ból mnie nie opuszcza a ja mu na to
a urzryj ty mnie w rzić :twisted:

Dzięki Wam Wszystkim za odwiedziny,ja zalatana jak meteoryt kurcze
ni ma czasu na forum

Maluszki słodkie,jedzą,chyba rosną,broja jak stado małpek
dzisiaj nie wiem kiedy rozwiązały mi sznurówki w trampkach i wywaliłam kapuśniokiem
w piecyk,patrzyły na mnie jak na łamagę :oops:
a tam jeden guz w te czy we wte
co tam i tak stanowię arcydzieło ludowe

Daguś dynia jak dynie nic szczególnego,mogłam sie bardziej postarać :oops:
Ściskam Was Wszystkich mocno
IWA

Kociama

Post » Pt sie 17, 2012 8:14 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

Kociama pisze:dzisiaj nie wiem kiedy rozwiązały mi sznurówki w trampkach i wywaliłam kapuśniokiem

8O
Będzie dupa zbita :twisted:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt sie 17, 2012 12:18 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

Przepis na dynię proszę!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sie 17, 2012 17:28 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

Organizm kaprysi i nie bardzo reaguje na leki, ale spróbuję - jutro napiszę czy na pewno. Czy ktoś mógłby sporządzić prostą listę co trzeba/należałoby/można przywieźć?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sie 17, 2012 17:39 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

maggia pisze:
Blond Tornado pisze:
maggia pisze:

Z jaką osą?? 8O :D

Nie pamiętacie Kobity, jak to się odganiałyśmy na peronie w Goleszowie? Nawet dym papierosowy nie pomógł 8)
Poproszę o sprawozdanie z przejazdu do Kociamowa :mrgreen:
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Pt sie 17, 2012 18:23 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

Lemoniada pisze:
Kociama pisze:dzisiaj nie wiem kiedy rozwiązały mi sznurówki w trampkach i wywaliłam kapuśniokiem

8O
Będzie dupa zbita :twisted:

mła?czy Kociaków? :twisted:

Kociama

Post » Pt sie 17, 2012 18:25 Re: Wiejskie Kociambry-Sulka walczy-Zlot w Kociamowie

MaryLux pisze:Przepis na dynię proszę!

taka prosta
oszkrobać,wypito;ic pestki i ususzyć,bydóm jak znaloz przed telewizor :wink:
kroić kawałki grube na centymetr ,zasolić,popieprzyć i potem w mące,jajku i bułce tartej
albo w cięście takim jak na racuchy tylko na słono,na tłuszcz na patelnie i gotowe
ja robię tak jeszcze cukinie i patisony

Kociama

[poprzednia][następna]